Hamarøy Hotell

Gir seg på Hamarøy Hotell etter ni år

Frank Olsen (56) har solgt seg ved nyttår ut ut av Hamarøy Hotell AS på Innhavet. Etter ni år som leder for hotellet, som regnes som Nord-Saltens største reiselivsbedrift, har han nå overlatt driften til Simona Aasjord. Sistnevnte har også vært daglig leder de siste årene.

Publisert

Hamarøy Hotell (Foto: Morten Holt)

– Jeg er stolt over hva vi har gjort og fått til. Vi tok over et «slitent» lite hotell ute i distrikts-Norge, så det var ikke mangel på advarsler i forhold til hvilke muligheter det ville være til å tjene penger på dette. Det har vi motbevist. I Simona har Hamarøy Hotell fått en meget dyktig driver, som vil videreføre den driftsfilosofi som vi har stått for, uttaler Olsen til Nord-Salten.no.

Dagfinn og Simona Aasjord overtar

Frank Olsen og hans kone overtok driften i 2005. Omsetningstallene de siste årene har ligget på 13-14 millioner kroner og driftsresultatet har fra å vise røde tall i 2008 gått til et solid resultat på over en million kroner i 2012.

Siden Hamarøy Hotell Eiendom AS ikke ønsket å utvide bygningsmassen med 30 nye rom, slik planene var, så ikke lenger Olsen lenger utviklingsmuligheter i driften, og solgte dermed aksjene i selskapet til Dagfinn og Simona Aasjord, sistnevnte har vært daglig leder de siste årene, skriver Nord-Salten.no.

Les hele saken på Nord-Salten.no

"
Powered by Labrador CMS