Kåret til beste hotell i Quality Hotels

Quality Hotel Friends i Solna i Stockholm er kåret til verdens beste hotell i kjeden Quality Hotels.

Publisert

Hotellet ble best av mer enn 1700 Quality-hoteller fra hele verden, som konkurrerte om den gjeve utmerkelsen i Choice Hotels International.

– Fortjener å bli lagt merke til

Bjørn Callin er hotelldirektør på Quality Hotel Friends i Stockholm.

– Quality Hotel Friends er et av våre nyere hoteller med stor personlighet og masse sjel. Dette er et hotell som fortjener å bli lagt merke til langt utover Sveriges grenser, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, hotellkonsernet Quality Hotels er en del av.

Ved Friends Arena

Quality Hotel Friends har 400 rom midt i hjertet av Solna, rett nord for Stockholm.

Beliggenheten, kombinert med nasjonalarenaen Friends Arena med plass til 65 000 gjester, sine 11 konferanselokaler og eventsaler, vinnende arkitektur og nordiskinspirert interiør, gjør at Quality Hotel Friends fremstår som et av Stockholms mest ettertraktede hotell for de store øyeblikkene i et unikt eventmiljø i Arenastaden. I juryens begrunnelse heter det at hotellet har levert enestående resultater innen RevPAR utvikling, arbeidsmiljø, gjestetilfredshet og driftsresultat. Prisen som ble overrakt under en gallamiddag i anledning Choice Hotels International Convention i Las Vegas, føyer seg inn blant flere utmerkelser som har tilfalt Quality Hotel Friends.

Gir oss motivasjon og inspirasjon

– Vår strategi har fra første dag vært å levere et kvalitetsprodukt. Takket være våre fantastiske medarbeidere har vi klart å levere et produkt som innfrir forventingene til våre gjester. En slik utmerkelse gir oss motivasjon og inspirasjon til å stå på videre fremover. Det er våre medarbeidere som hver dag gjør en strålende jobb som er nøkkelen bak suksessen vår. Jeg er utrolig stolt og glad for å være en del av dette teamet, sier hotelldirektør på Quality Hotel Friends, Björn Callin, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS