Arne Myhre pølsevogn13

Bransjeveteran med pølsevogn

Gjennom 50 år har Arne Myhre (67) vært en markant person i restaurantbransjen i Oslo-området. Nå har han utviklet en serveringsvogn – eller «pølsevogn» som den gjerne kalles, for det norske markedet.

Publisert

Arne Myhre med sin egenutviklede serveringsvogn – egnet til bruk både innendørs og utendørs. (Foto: Morten Holt)

– Vogna er bygd etter samme prinsipp som de kjente danske pølsevognene, men i en mer moderne innpakning, tilpasset den tiden vi lever i – som fungerer like bra innendørs som utendørs, forklarer Myhre, og viser oss nyskapningen – som han nå skal selge eller leie til interesserte.

– Den passer utmerket til store selskaper og events/arrangementer – eller for eksempel til demonstrasjoner i store supermarkeder. Det går an å lage mye artig for ansatte, gjester eller kunder rundt denne vogna, mener Myhre.

Slik ser serveringsvogna ut med takstativet (uten duk). (Foto: Morten Holt)

Pølser, pizza og supper

Målgruppen er derfor både produsenter som kan bruke den til demonstrasjoner av matvarer, restauranter, hoteller og eventselskaper, eller for den saks skyld privatpersoner som vil bruke den i forbindelse med litt større private arrangementer.

– Her kan det meste tilberedes der og da, men vogna er spesielt godt egnet for pølser, pizza og supper, sier 67-åringen, som har hatt ideen om å utvikle en slik vogn helt siden han drev to «coffee shops» i København for 11-12 år siden, og opplevde hvordan de danske pølsevognene fungerte.

Riise Prosjekt medhjelper

Han har fått hjelp av et Oslo-firma til byggingen, og dessuten fått nyttig hjelp av storkjøkkenfirmaet Riise Prosjekt til det «innvendige» utstyret, som pølsegrillen, pølsekokeren, garnityrracket med kjøling, kjøleskapet, pizzaovn – for å nevne noe av det som følger med serveringsvogna. På hver side kan det også trekkes ut stativer for vask/vaskekum og for et kassaapparat, hvis det er nødvendig.

– I tillegg er det også takstativ med duk – hvis det også er ønskelig, sier Myhre.

Tilbyr full pakke

– Prosjektet er helt i startfasen, og prisen er ikke klar ennå. Men jeg antar at de som finner dette interessant, i første omgang ønsker å leie vogna. Da tilbyr jeg det som er nødvendig i forbindelse med et arrangement – for eksempel den kommende oktoberfesten, sier Myhre.

Les mye mer i magasinet Horeca, nummer 5 2015, som hadde utgivelse i september.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS