NordicCoffeeAtlanticFiamma

Fiamma Espressomaskiner for proffmarkedet

Nordic Coffee & Tea Company AS har tegnet en avtale med portugisiske RST om distribusjon av Fiamma Espressomaskiner og kverner for det profesjonelle markedet i Norge og Sverige.

Publisert

– Fiamma Espressomaskiner og kverner er et av de raskest voksende merkene lenger sør i Europa, og det gleder oss at vi nå har fått ene agenturet på dette for Norge og Sverige, melder daglig leder i Nordic Coffee & Tea Company, Roy Oskarsen, og fortsetter:

– Litt av grunnen til suksessen er forklart med at dette er svært holdbart utstyr med topp kvalitet og oppfølging, samtidig som prisene er holdt på et fornuftig nivå. De har definert helt klare konkurrenter, og går nå i direkte konkurranse med disse i en rekke land.

Lang fartstid

RST, som produserer Fiamma, har holdt på med dette i 35 år, og tar nå neste skritt i satsingen ved å utfordre de kanskje mer kjente merkene. Fiamma er også velkjent for mange innen horecabransjen, da de i tillegg produserer storkjøkkenutstyr, både under eget merke og for andre.

– For å komme raskt i gang låner vi ut inntil 25 maskiner i Norge og Sverige, og vi er allerede godt i gang med å tegne avtaler på dette. Vi har også fått de første kundene som kjøper maskiner, eller leier disse til svært god pris gjennom vårt samarbeid med DNB.

Målsettingen for 2012 er relativt lav, med 50 solgte maskiner og 50 kverner, mens tallene for 2013 vil være mye høyere, opplyser Oskarsen.

Nordic Coffee & Tea Company har i utgangspunktet valgt å kun ta inn volumetriske maskiner (elektronisk styrte maskiner) til Norden: Den svært økonomiske serien Atlantic i 1- og 2-gruppsmaskiner samt en kompaktversjon med 2 grupper – og arbeidshesten, og den nyeste serien Pacific som i tillegg er digital med 2 eller 3 grupper.

– Vi tar også inn en 1-gruppsmaskin, med eller uten intern vanntank, Marina, som egner seg meget godt til steder med mindre plass, eller som ikke selger mer enn rundt 50-60 kopper pr. dag, sier Oskarsen.

Søker forhandlere

Alle maskinene har i tillegg plass til høye caffelatteglass direkte under brygg-gruppene.

Serien med profesjonelle kverner består av fire ulike Espressokverner med ulik kapasitet, med eller uten digital styring og "on-Demand", samt en rask posekvern for butikker og kaffebarer som selger kaffe i løs vekt.

– Både i Norge og Sverige er vi nå på let etter forhandlere og underdistributører på Fiamma. De første forhandlerne i Norge er allerede på vei inn, og vi leter etter en underdistributør som kan ta ansvaret for det Svenske markedet, opplyser Oskarsen.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS