God Morgon Green Juicing1

Lanserer sunn juice

God Morgon lanserer to nye sunne juice-typer i Norge. Green Juicing består av 50% fruktjuice, 50% grønnsaksjuice og er en rask løsning for mennesker som ønsker et sunnere alternativ til vanlig juice til frokost, mellommåltid eller som en base i smoothies.

Publisert

Grønn juicing eller «green juicing» er en trend som tar av i disse dager. Det smaker godt, er sunt og forfriskende, men det er ikke alle som fristes av å starte dagen med å vaske, og ikke minst juice et stort utvalg av grønnsaker.

– Juicen er klar til å drikkes, full av sunne grønnsaker, utrolig god, og gir en god start på dagen, sier Brand Manager for God Morgon Juice, Pernilla Morén.

Flere smaker

God Morgon Green Juicing kommer i to forskjellige smaker. En er basert på rødbeter, men inneholder også eple, tranebær, solbær og acerola. Den andre er basert på gulrot, med tillegg av appelsin, eple, gresskar og sitron.

– Vi har lenge sett den store interessen det er for å juice sine egne grønnsaker, men det kan være litt vel mye jobb på en stressende morgen. Med for eksempel rødbeter kan man med litt uflaks, «male» hele kjøkkenet rødt. Nå kommer et svært enkelt og ferdig alternativ, sier Morén.

Bland i vei

God Morgon Green Juicing kan drikkes rett fra kartongen. Prøv den til frokost, som et mellommåltid eller som en styrkedrikk før trening. Ønsker du å juice selv, fungerer den utmerket som base.

Et eksempel på en god morgenjuice er

Ingredienser

3 dl Green Juicing, Beetroot

1 cm skrelt ingefær

1 ts limesaft

1 dl frosne bringebær

Fremgangsmåte: Riv eller skjær ingefæren i skiver. Hell alle ingrediensene i en blender og bland sammen til en frisk og god drikk.

Ønsker du inspirasjon til oppskrifter på grønne, friske og gode grønnsaksjuicer, finner du dem på Godmorgon.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS