Fazer Wilberg Salgssjef Kine Kolgrov Fossen
Fazer Wilberg Salgssjef Kine Kolgrov Fossen

Fazer/Wilberg serverte på Exponovas 50-årsjubileum

I forbindelse med Exponovas 50-årsjubileum serverte Fazer/Wilberg i helgen (4. og 5. september) mat og drikke til 600 gjester i deres lokaler på Skøyen.

Publisert

Salgssjef Kine Kolgrov Fossen og Fazer/Wilberg serverte 600 gjester i forbindelse med Exponovas 50-årsjubileum. (Foto: Fazer/Wilberg)

«Exponova er til daglig leietaker og gjest i vår personalrestaurant i Monierbygget, nærmeste nabo til deres showroom og butikk. Restaurantleder Jonas Høiberget og hovmester Håkon Sperstad sørget for at gjestene fikk servert småretter og godt drikke. Maten ble laget på vårt kjøkken i Monierbygget av ferske og lokale råvarer. Vi var også til stede med representanter fra salg og marked, som bidro med både servering og mingling. Vi fikk også, som en av heldige leverandører, stå på stand under Designers Saturday, som ble gjennomført lørdag 5. september. Deltakerne på Designers Saturday ble guidet gjennom en løype av leverandører, og hos oss fikk de utdelt litt påfyll og ny energi i form av en hjemmelaget müslibar og fersk smoothie», heter det i en pressemelding fra Fazer Food Services.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS