Suite Mester Johan

Mäster Johan i Malmö enda mer moderne

I årenes løp har Best Western Premier Hotel Mäster Johan, som sto klar 1990, blitt nennsomt renovert for å bevare den moderne, klassiske stilen. Nå gjennomføres det nye renoveringer av rommene for å understreke den koselige atmosfæren.

Publisert

Hotellet består i dag av fire bygninger med i alt 69 rom. Rommene er store og innredet i nordisk stil med lyse farger, naturmaterialer og kunstverk.

I år har sju rom allerede blitt renovert og i løpet av desember og januar blir ytterligere ni rom satt i stand. Rommene får helt nye gulv og veggene blir satt i stand. For å fremheve det luftige og moderne inntrykket blir det også hengt opp nye gardiner.

Konferanserom

Det store konferanserommet på hotellet har separat soverom og oppholdsrom. Rommene passer til personer som skal holde mindre forretningsmøter, som har tatt med familien eller som vil bli på stedet i lengre tid.

Baderommene er renovert, og alle har dusj eller badekar. Det er Bang & Olufsen fjernsyn både på soverommene og på oppholdsrommene.

Hjertet av Malmö

Best Western Premier Hotel Mäster Johan er et moderne og røykfritt hotell i hjertet av Malmö.

- Når man besøker oss, skal man føle, at man kommer hjem. Ambisjonen er å være en oase i hverdagens krav og plikter. Gjennom respektfull personlighet og service skapes det en attraktiv atmosfære, uansett om du er her i på forretning eller privat, heter det i en pressemelding fra hotellet.

Hotellet er omgitt av hyggelige restauranter og forretninger. Fra Malmö Centralstation, som ligger i gåavstand fra hotellet, går det tog til København og flybusser til Sturup. Er du i bil, så sørger pikkoloen vår med glede for at den blir parkert i garasjeanlegget under bygningen.

Powered by Labrador CMS