Harald Gythfeldt og Karin Lundstrøm

Satser på General Hotell

General Hotell, som ligger på Helgelandsmoen sør for Hønefoss, innvier sitt nye minihotell tirsdag 11. desember. Det er selskapet GL Hotelldrift AS som står bak det nye hotellet.

Publisert

- Hotellet får 21 twinrom med flott standard, bar og restaurant med plass til 45 personer, opplyser daglig leder Harald Gythfeldt i en pressemelding.

Det nye hotellet er tenkt til å betjene Helgelandsmoen kurs- og messesenter,

som ligger 50 meter unna.

Det vil også, ifølge Gythfeldt, være god kapasitet for små selskaper av forskjellige slag, spesielt i helgene.

GL Hotelldrift

Det er selskapet GL Hotelldrift AS som står bak prosjektet, som også involverer partene i Helgelandsmoen Næringspark AS.

Bak GL Hoteldrift AS står Harald Gythfeldt og Karin Lundstrøm. GL Hotelldrift omsetter for om lag 12 millioner kroner årlig, og har en stab på 14 årsverk

Større behov

GL Hotelldrift driver i tillegg pasienthotell for Norsk Idrettsmedisinsk Institutt (NIMI Ringerike) og Bunker'n Grill. Bunkern Grill ligger helt nede ved elvebredden,

men fine utelokaler ved elva når været tillater det.

- Hotellet som NIMI leier 100 prosent, var i utgangspunktet tiltenkt drift mot kurs- og messesenteret, men er fullbooket i lang tid fremover. Behovet for nye lokaler meldte seg derfor raskt for GL Hotelldrift, og nå er altså General Hotell en realitet, skriver Gythfeldt i pressemeldingen.

Du kan lese mer om hotellet på www.generalhotell.no.

Powered by Labrador CMS