scandic_logo

Scandic skal bygge hotell i Bodø

Scandic har inngått en avtale om byggingen av et nytt 220-romshotell i Bodø. Byggingen forventes å starte 2009, med ferdigstillelse høsten 2010.

Publisert

For knapt to uker siden annonserte Scandic et nytt hotell på Forus, utenfor Stavanger. Dette hotellet vil stå ferdig i 2009. Nå offentliggjøres også planene om ytterligere et nybygg i Norge - i Nord-Norges nest største by, Bodø. Avtalen er inngått mellom Scandic og Bodø havn KF som samarbeidspartnere.

Scandic Bodø vil få en unik beliggenhet, sentralt på havnen med en fantastisk utsikt over sjøen. Hotellet vil få totalt 220 rom, restaurant og bar, samt konferansefasiliteter for opptil 800 personer.

Signalbygg

- Det nye storhotellet vil bli et signalbygg for Bodø, og skal by på en arkitektur og øvrig utforming som byen skal være stolt av. Bygget skal være et smykke ved innseilingen til Bodø. I tillegg vektlegger vi at dette skal bli et miljøbygg, med målsetning om at hotellet skal bli Bodøs første klimanøytrale bygg, sier Britt Solvik, styreleder i Bodø havn.

- Endelig i Bodø

- Havutsikten, promenaden langs kaien og vakker natur gjør dette til den meste attraktive beliggenheten man kan ønske seg for et hotell. Bodø er en by med stor energi og høye ambisjoner så det er strategisk riktig å kunne tilby sentrale konferansefasiliteter av høy standard. Vi er glade for endelig å kunne få et hotell i Bodø, noe som styrker vår posisjon ytterligere i Norge, sier Frank Fiskers, konsernsjef for Scandic.

Powered by Labrador CMS