Rica Hotell Vadsø1 nett

Siste nytt fra Nord-Norge

Rica Vadsø Hotell har innviet sin nye konferansesal, og dette er bare en start på hotellets forvandling.

Publisert

Rica Vadsø Hotell har innviet sin nye konferansesal, og dette er bare en start på hotellets forvandling. Halvpartene av rommene er allerede renovert, og ved årsskiftet starter renoveringen av resten av rommene. På sikt foreligger også planer om ytterligere en etasje på den runde bygningen som utgjør konferansedelen. Den nye konferansesalen har kapasitet til rundt 120 personer.

Rødligården Zoveri er navnet på det nye overnattingsstedet som åpnet i Brønnøysund like før sommeren. Stedet har ni rom med plass til rundt 20 overnattingsgjester. Toril Askevold og Ståle Nilsen er to av de tre søsknene som eier stedet, og selv om standarden på rommene er på hotellnivå, vil de ikke kalle stedet for verken motell eller hotell. Tre rom deler på hvert sitt bad, og alle kan dele på et felles kjøkken. Det er inngått en avtale med kafeen Klara & Alfred om frokostservering ved behov.

Arctic Inn har åpnet dørene i Tjongsfjord på Helgeland. Tjongsfjord Gjestegård ble kjøpt av Daniel Karlsson, Mads Andersson og Cecilie Andersson for to år siden, og er nå renovert og har fått nytt navn. Turiststedet satser på jakt og fiske, og tilbyr både overnatting, restaurant og bar. I tillegg har innehaverne planer om å holde dykkerkurs.

Hamarøy Hotell vant nylig en konkurranse arrangert av fagbladet Hotell, Restaurant & Reiseliv, og får dermed gratis markedshjelp av Loftfellesskapet for 60 000 kroner.

Fyret kafé, kiosk og pub i Laukvik i Lofoten gjenåpnet denne våren. Kafeen gikk tidligere under navnet Havnekroa, og eies nå av Trude Lind.

Stamsund Lofoten Hotell gjenåpnet med nyoppussede lokaler og ny restaurant i mai. Hotelldirektør er Inger Opsahl.

Senterstua i Lofotsenteret i Leknes har utvidet åpningstidene og menyen. Restauranten holder nå kveldsåpent på fredager, og tilbyr a la carte-meny.

Restauranten Aurora åpnet i april på det nye SAS-hotellet i Tromsø. Lokalet rommer 400 personer, og hotellet har 269 rom.

Lille Milano åpnet nylig i kjelleren på Finnsnes. De tre innehaverne Murat Karanfil, Sahin Celeb og Kenan Güven tilbyr gjestene både italiensk og tyrkisk mat.

Powered by Labrador CMS