Radisson SAS åpner sitt første hotell i Spania

Radisson SAS El Marques Resort & Spa i Mijas, er det første hotellet i Spania for Rezidor Hotel Group. Hotellet på den spanske solkysten har 105 suiter.  

Publisert

Hotellet er lokalisert i eksklusive "Mijas Golf" mellom Marbella og Málaga, like ved Torremolinos på Costa del Sol, som har over 300 soldagar per år. Hotellet eies av Mijas Hill Development S.A. og drives av Rezidors franchisepartner Hoteles, Ocio y Restauracion, S.A.

105 suiter

Radisson SAS El Marques Resort & Spa kan by på 105 luksuriøse suiter med et, to eller tre soverom. Suitene er mellom 55 og 156 kvadratmeter store, med fullt utsrustet kjøkken, samt terrasser eller balkong. Det er også gratis trådløst bredbånd, flat-TV, airkondisjon og 24 timers roomservice.To restauranter

Hotellet har to restauranter, Scratch og Itaca, snackbaren Albatros, samt poolbaren Pergola.

Det er to bassenger, et inne og et ute. I tillegg finnes en spaavdeling på 600 kvadratmeter i hotellets hjerte. Her finner du finsk badstue, tyrkisk bad og boblebad, et basseng med friskt kaldt vann, pilates-studio og rom for ulike behandlinger.

For ihuga golfere vil stedet bli attraktivt. I området finnes ikke mindre enn 40 baner som regnes blant de beste i verden. Hotellgjestene får rabatter på greenfees.

Powered by Labrador CMS