scandic_logo
scandic_logo

Fra Park Inn til Scandic i Nyköping

1. mai skifter Stora Hotellet i Nyköping sør for Stockholm kjedetilhørighet fra Park Inn til Scandic. Samtidig får hotellet navnet Scandic Nyköping City. Hotellet blir en del av hotellkjedens nye franchisesatsing som muliggjør en raskere ekspansjon på steder hvor Scandic ikke har dekning i dag.

Publisert

Med søkelys på vekst åpnet hotellkjeden Scandic for kort tid siden opp for franchising i Norden. Først ute var nye Scandic Östersund City i Sverige, som fra og med månedsskiftet kommer til å være en del av hotellkjeden.

To i Norge

Neste i rekken er Stora Hotellet i Nyköping, en time sør for Stockholm. I Norge har Scandic to franchisehoteller i porteføljen.- Det er moro å på så kort tid kunne kunngjøre to nye franchisehoteller som passer så godt inn i hotellporteføljen vår. Det er drøyt 10 år siden Scandic sist hadde et hotell i Nyköping, og mye er skjedd siden den gang. Nyköping er med sin strategiske beliggenhet nær Skavsta og Stockholm en selvsagt destinasjon for Scandic, sier Martin Creydt, driftsdirektør hos Scandic.25 millioner i oppgradering

Hotellet ligger midt i sentrum av Nyköping, kun sju minutter fra Stockholm-Skavsta flyplass. Totalt er det 98 rom, restaurant, maltwhiskybar, kafé og møtelokaler. Det investeres nå 25 millioner svenske kroner i en omfattende renovering av hotellet. Blant annet bygges det en ny relax-avdeling med basseng. - De siste tre årene har vi økt omsetningen med over 60 prosent, og en fortsatt offensiv satsing gjøres nå ved å knytte hotellet til Sveriges sterkeste hotellvaremerke, Scandic, sier Tell Mellander, hotelldirektør og virksomhetens eier.

Powered by Labrador CMS