Matstreif logo

Matstreif flyttes til høsten

Årets Matstreif arrangeres 10. og 11. oktober. Da kan du smake deg gjennom hele Norge, fra land og sjø, med aktiviteter for hele familien og ekte matopplevelser fra Norges spiskammer. Det skjer på Karl Johan i Oslo.

Publisert

Det er mange flotte råvarer i butikkene om høsten, det formelig bugner over av grønnsaker og frukt, lam, vilt og fersk fisk.

God hjemmelaget mat basert på sesongens utvalg har lange tradisjoner i Norge og vi har mange gode matopplevelser knyttet til høsten. Dette vil være noe av det du kan oppleve på Karl Johans gate under Matstreif 10. og 11. oktober. Da vil Oslos hovedgate fylles av matopplevelser fra hele Norge for både store og små, heter det i en pressemelding fra Innovasjon Norge. Flere aktiviteter Det store mangfold som høsten representerer og som frister oss på denne årstiden vil du finne, enten som fristende råvarer eller produkter på markedet eller som spennende retter tilberedt av kokker på Universititetsplassen. På Bondens Marked vil finne et godt utvalg av produkter: kjøtt, fisk, ost, brød, olje, frukt og grønnsaker. Det er noe helt spesielt å handle ferske produkter direkte fra dem som har dyrket eller laget dem, du vet hva du får og hvor det kommer fra!Smaken av NorgeMatstreif er en stor markering og presentasjon av norsk mat fra land og sjø overfor befolkningen i hovedstaden. Arrangementet er en del av strategien Smaken av Norge, og er et av tiltakene for å nå målet om at 20 prosent av maten solgt i butikk skal være matspesialiteter innen 2020. Det er Innovasjon Norge og Landbruks- og matdepartementet som arrangerer Matstreif og matprodusenter fra hele landet vil delta for å representere og synliggjøre mangfoldet i norsk matproduksjon.

Powered by Labrador CMS