Peppes Beijing
Peppes Beijing

Peppes åpner sin tredje restaurant i Beijing

I mai åpner Peppes sin tredje restaurant i Beijing, i et nytt kjøpesenter i turistområdet Sanlitun. Kjedeomsetningen passerte i fjor milliarden.

Publisert

Peppes Pizza har fire restauranter og et produksjonsanlegg i Kuwait. – I mai/juni 2008 åpner vi vår første restaurant i Kairo, på selveste Nilen, opplyser adm. direktør Joannis Vendrig til FastFood.

Norges største

Peppes knoppskjøt i 2007 med åtte nye restauranter. Omsetningsøkningen var på hele 12 prosent, sammenliknet med 2006, og Peppes konsoliderer dermed stillingen som Norges største serveringsforetak.

Brand for eksport

Peppes er ikke bare Norges eneste restaurantvaremerke som eksporteres. Det foregår betydelig innovasjon også på hjemmebane. I fjor ble for eksempel produktet ”Lag Peppes hjemme” lansert i dagligvare, med stor suksess.

Opplæringsprogram

I dag sysselsetter Peppes 2500 ansatte, med en gjennomsnittsalder på 20–25 år. Rekruttering og opplæring prioriteres høyt. I fjor gjennomførte eksempelvis ni daglig ledere ledertreningsprogrammet, LUG, og 19 kandidater ble uteksaminert fra Peppes Pizza talentprogrammet, TUG.

Powered by Labrador CMS