Stopp i utbygging av Estatia-hotell i Trysil

Manglende utbetalinger fra utlånsbanken Glitnir har ført til at byggingen av Estatia Resort Trysil i Fageråsen i Trysilfjellet har stoppet opp. Estatia Resort Trysil AS kan bli slått konkurs.

Publisert

På grunn økonomiske problemer har nå Estatia Trysil Resort stoppet utbyggingen av sitt hotell i Trysilfjellet.

Estatia Resort Trysil AS sendte ut en pressemelding før helga, der de opplyste om at den økonomiske situasjonen til selskapet gjør at de ikke er i stand til å fullføre utbyggingen i Trysil.

Selskapet vurderer nå om det er mulig å komme til en ordning med sine kreditorer, eller om de må begjære oppbud. I nærmeste fremtid vil banken disponere prosjektet, skriver lokalavisen Østlendingen.

Konkurs?

Disposisjonsretten over prosjektet vil i nær framtid bli overtatt av banken som panthaver, og styret i Estatia Resort Trysil AS vil i løpet av kort tid vurdere om det er mulig å komme til en ordning med selskapets kreditorer, eller om selskapet må begjære konkurs.Videre heter det at Estatia Resort AS vil avskrive den egenkapital som ble lagt inn i prosjektet (90 millioner norske kroner).

Folk har kjøpt

De som allerede skal ha kjøpt leiligheter i komplekset bes henvende seg til megleren, og selskapet sier at de har full returrett på sine utlegg i forbindelse med kjøpet dersom disse ønsker å kansellere kontrakten.

Powered by Labrador CMS