Robert de Niro
Robert de Niro

De Niro med luksushotell

Skuespilleren Robert De Niro åpner luksushotell på Manhattan i New York. Det blir ikke et hotell for vanlige charterturister. Prisen er nemlig nærmere 4000 kroner natten.  

Publisert

Robert De Niro har gjennom årene spredt sine interesser i mange retninger, blant dem restaurantdrift og filmfestivaler. Nå satser han også på hotelldrift.

Hans Greenwich Hotel i Tribeca på Manhattan i New York åpner ifølge nettstedet og reiseguiden www.newyorkology.com for rombestillinger tirsdag 1. april.

Dyrt

Hotellet er ikke for vanlige charerturister. Ifølge hotellets hjemmeside må nemlig gjestene betale 725 dollar natta, eller nærmere 4000 kroner, for et helt vanlig rom.

Hotellet har i alt 75 rom og kan skilte med blant annet tibetanske silketepper, marokkanske fliser, gulv i sibireik, spa, lanterneopplyst svømmebasseng, samt gratis internett- og iPod-dockingstasjoner.

Restaurant

Hotellets restaurant Ago får et tak dekorert med 90 000 korker, en utsmykning som henspiller på spisestedets omfattende vinliste.

- Vi tar imot reservasjoner, men vi har ennå ikke offentliggjort hvilken dag vi åpner dørene på hotellet, uttales fra hotellet.

Powered by Labrador CMS