Plazagjest fire mill nett
Plazagjest fire mill nett

Gjest nummer 4 000 000

Gjest nummer 4 000 000 har sjekket inn på Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo.

Publisert

En ny milepæl er nådd i Radisson SAS Plazas historie.

20 februar sjekket gjest nummer fire millioner inn, dette mindre en fem år siden gjest nummer tre millioner sjekket inn på hotellet, heter det i en pressemelding fra hotellet i Oslo.

- Mycket trevligt, var gjest Anders Berglies kommentar da han mottok diplom som gjest nummer fire millioner, samt blomster, gavekort og selvfølgelig champagne av hotellets administrerende direktør Tarje Hellebust, sammen med assisterende direktør Robert Holan og resepsjonssjef Kristoffer Solstad.

Bor på Radisson

Anders Berglie VP (vice president) Human Resources Orkla Foods A.S, er ikke bare en flittig gjest hos Radisson SAS Plaza Hotel med sine 100 overnattinger de siste tre årene, men som han selv uttaler:

- Jeg forsøker alltid å bo på Radisson SAS Hotel når jeg er ute og reiser. Der vet jeg at jeg får den kvaliteten jeg ønsker og alltid den servicen man forventer av Radisson SAS Hotel, uansett om det er i London, St. Petersburg eller Åbo.

Gode skussmål

- Radisson SAS Plaza Hotel er det hotellet der jeg kjenner meg mest velkommen, av alle hotell jeg bor på, sier Berglie. Det har nesten blitt som å komme hjem. De ansatte ønsker han spesielt å trekke frem, som alltid møter han med ett smil og at de husker hans navn når han sjekker inn.

- De ansatte her på hotellet merker også at Anders Berglie setter pris på deres service.

Dette i form av at han sender julekort hvert år der han takker for all den gode service og kvalitet vi yter på vårt hotell, sier administrerende direktør Tarje Hellebust.

Powered by Labrador CMS