Leading Hotels logo

Billig luksusferiesalg gikk i vasken

Luksushotellkjeden The Leading Hotels of The World (LHW) skulle i forbindelse med sitt 80-års jubileum legge ut 6000 luksushotellrom til prisen av en hundrelapp. Over 150 000 håpefulle gjester prøvde seg, men pågangen ble så stor at nettsiden brøt sammen, melder klikk.no

Publisert

Luksusrommene, som vanligvis koster flere tusen kroner, skulle legges ut på billigsalg i en begrenset periode onsdag 1. oktober.

Klokken 14 norsk tid i onsdag skulle rommene være tilgjengelig for den nette sum av 19.28 dollar i en og en halv time.

Tekniske problemer

I stedet for mange fornøyde hotellkunder, førte luksushotellsalget til sammenbrudd i bookingsystemet. Allerede klokken 13 opplevde nettstedet problemer. Da gjestene gikk inn på tilbudssiden kom de ikke frem til de lekre rommene, men i stedet dukket det opp en beskjed om at nettstedet opplevde så stort trykk og nettgjestene ble bedt om å oppdatere siden eller gå inn på nytt, melder nettstedet klikk.no.

Der kunne brukerne raskt konstatere at nettsiden hadde brutt sammen. Dermed var det trolig mange skuffede mennesker verden over som kun måtte nøye seg med drømmen om et rom for en hundrings.

Prøver på nytt

Torsdag kan vi lese på nettsiden til The Leading Hotels of The World at de beklager de tekniske problemene som har oppstått.

Det forsikres derimot om at de registrerte vil få anledning til å delta i salget om kort tid og at det vil bli sendt ut informasjon neste uke.

Powered by Labrador CMS