Yasuragi Hasseludden1

Choice med beste spa i Sverige

Yasuragi Hasseludden er blitt kåret til Sveriges beste spa av bladet Leva. Bladet har kartlagt og besøkt 29 spaanlegg over hele landet og sammenlignet de fire hjørnesteinene innenfor spa; mat, trening, hvile og behandling.

Publisert

Ifølge undersøkelsen er Yasuragi det anlegget som kunne by på den absolutt beste spaopplevelsen. "Anlegget er innovativt og har et stort innslag av økologi. Det japanske badet i Nacka, straks utenfor Stockholm, har med sin spesielle sjel slått knockout på redaksjonen. En gjennomført spaopplevelse i harmoni, fred og samklang med miljøet, skriver bladet Leva om Choice-anlegget.

"Yasuragi var først ute med å holde en konsekvent og tydelig profil, og har siden starten kontinuerlig utviklet sitt konsept. De har også et ambisiøst og

gjennomtenkt miljøarbeid som bidrar til å gjøre dem til en vinner", heter det videre i begrunnelsen.

Stolt Stordalen

- Jeg er stolt over å være eier av Sverige beste spa. Vi har siden vi kjøpte hotellet satset ytterligere og videreforedlet konseptet. Nå får vi bevis for at våre gjester setter pris på harmonien og freden på Yasuragi. I tillegg er vi glade for at Choice sin satsning på spahoteller gir utslag i at vi ifølge undersøkelsen har to av de fire beste spahotellene i Sverige, sier Petter A. Stordalen.

Også lokalt

De seneste to årene har Yasuragi Hasseludden blitt kåret til det beste spaanlegget i Stockholm i undersøkelsen "Storstockholm i dag"

Der har stockholmere har stemt frem sine favoritter i en stor kundeundersøkelse.

De fem beste

Sveriges beste spa 2008 ifølge undersøkelsen:

1) Yasuragi Hasseludden.

2) The Spa Tylösand.

3) Varberg Asia Spa.

4) Selma Spa+.

5) Varbergs Kurort.

Choice Hotels har også et nytt og svært populært spaanlegg, spesielt blant nordmenn, i Strömstad. Det endte ikke blant de fem beste denne gangen.

Les også: Spahotell med nordisk retrodesign

Fakta Yasuragi Hasseludden

"

* Yasuragi Hasseludden ligger i skjærgården øst for Stockholm med utsikt mot øya Lidingö på den andre siden av fjorden.

* Stedet tilbyr japansk bad med leirbad og varme kilder, avslappende massasje og behandlinger samt energigivende aktiviteter.

* Det finnes 162 hotellrom og suiter i japansk stil, 30 møtelokaler samt to restauranter der japansk og moderne svensk mat serveres.

* Anlegget omsetter ca. 145 millioner svenske kroner, og har siden 2006 blitt drevet av Choice Hotels.

Les mer om hotellet på hjemmesiden www.yasuragi.se

"
Powered by Labrador CMS