Eyvind Hellstrøm nett

Hellstrøm trekker seg fra GI-styret

Eyvind Hellstrøm trekker seg i protest fra styret i Gastronomisk Institutt. Ifølge aftenbladet.no gir Eyvind Hellstrøm uttrykk for sterk misnøye med måten konkursen til Gastronomisk Institutt ble håndtert på.

Publisert

- Jeg kan ikke se noen grunn til at Gastronomisk Institutt i Stavanger ikke ville videreføre virksomheten i Oslo etter konkursen, sier Hellstrøm og fortsetter:

- Jeg har ingenting å bidra til styret i Gastronomisk Institutt. Jeg vil bruke mer tid på restauranten min Bagatelle i Oslo enn på byråkrati, sier Hellstrøm, til aftenbladet.no.

Splittelse

Oppsplittingen av Norges gastronomiske miljø har skapt mye ondt blod.

Da GI slo seg konkurs i juli, etablerte Rogaland fylkeskommune og I-park et nytt institutt, Kulinarisk Institutt. Kulinarisk Institutt valgte å ikke videreføre Oslo-avdelingen, og kjøpte senere tilbake GI-navnet fra konkursboet.

Kulinarisk Akademi

I dag drives Kulinarisk Akademi i de gamle lokalene til Gastronomisk Institutt. Det Virkelig Gode Liv har gått inn på eiersiden i et nytt selvstendig selskap som ledes av Thomas B. Nilsen.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS