Nine Zero Boston ute

Hoteller for dingseentusiaster

Hotels.com har plukket ut verdens heteste hoteller for dingse-entusiaster. Her er stedene det er stas å være nerd.

Publisert

Leter du etter et sted for å få ut din indre geek? Har du behov for et avbrekk hvor man kan utfolde seg i teknologiske rariteter og dingser? Her er hotellene som tilbyr mer enn en telefon ved sengen.

Nine Zero Hotel, Boston

Dette luksuriøse hotellet er en favoritt hos mange reisene.

Colud 9 suiten har irisidentifikasjon, noe som betyr at du kun trenger å se mot døren og den vil lese øyeeplet ditt og lukke deg inn. Et

standard rom har finesser som telefon konferanser, gratis høyhastighet internett og det beste og nyeste innen lyd og TV.

Møblementet er spesial designet og til salgs.

Le Meridian Cyberport, Hong Kong

Le Meridian ligger i Hong Kongs it-mekka og teknologihovedstad, Cyberport. Dette hotell bugner av luksuriøse og moderne løsninger. Det har alt som en virkelig geek kan ønske seg, fra flatskjerm og WiFi, til trådløse telefoner som kan brukes over alt i hele bygget uavhengig om du jogger på treningssenteret eller ligger ved bassenget.

Faena Hotel + Universe, Buenos Aires

Dette moderne hotellet har fått flere priser for design og oser tekno-geek. Hele området har trådløs tilkobling slik at gjestene til enhver tid kan være tilgjengelige.

Det er også mulig med webseminarer for dem som er på jobbreise. Rommene har all det beste og mest avanserte utstyret innen lyd og bilde.

Wynn Hotel, Las Vegas

Wynn hotel er himmelen for alle som liker små ting. Alle rom har HD TV med on-demand HD filmer og alt som kan gjøres eklektisk.

Du trenger ikke engang å gå ut av sengen for å trekke for gardinene.

Hele telefonsystemet er på Voice over Internettprotokoll. VOIP er overføring av lyd (stemme) trafikk på IP-baserte nettverk.

Hotellet har også "red card service" som betyr at rom nøkkelen kan brukes til alt du foretar deg på hotellet fra shopping til reservasjoner.

Hotels.com

Powered by Labrador CMS