Scandic Asker åpning nett

Totalrenovering til 100 millioner på Scandic Asker

Scandic Asker er blitt flunkende nytt. Hotellkjeden kan friste med spesialdesignede rom med Asker-tematikk, som også er tilpasset funksjonshemmede. Askekallen og isproduksjonen fra 1800-tallet har vært inspirasjonsmomenter på arkitektur- og designsiden. Prislappen på ansiktsløftningen er rundt 100 millioner kroner.

Publisert

Stilen er moderne og enkel, med en klar forankring i Asker. Det er Oslo-baserte LOF Arkitekter og Stay Interior Solutions som står bak arkitektur og design.

De har blant annet hentet inspirasjon fra Askekallen, treet som er Asker kommunes kjennetegn. Videre er det hentet elementer fra isproduksjon, som var stort i kommunen fra 1850 til 1930.

Vil skape identitet

- Målet er å skape et inntrykk som matcher kommunens identitet. Derfor har vi lagt vekt på å få frem noen av særegenhetene. Vi ønsker å bidra til å lage et helhetlig og stilfullt image av Asker. Vi håper hotellet kan bli et landemerke man kan være stolt av, heter det i en pressemelding fra Scandic.

De nye rommene blir på størrelse med små ettromsleiligheter. Totalt får hotellet 165 rom, inkludert et stort konferanserom med plass til 280 personer.

Skreddersydde rom

Scandic Asker er bygget i samråd med FFO, Funksjonshemmedes fellesorganisasjon.

Les også: Scandic Asker og Friske Rom samarbeider

Satsingen på tilgjengelighet er en måte å virke for et bedre samfunn på, samtidig som det like mye handler om et konkurransefortrinn i markedet.

Les også: Scandic satser på handicapkrom

Stadig flere mennesker med funksjonshemninger er yrkesaktive, og flere er ute og reiser, enten i jobbsammenheng eller på fritiden. For å møte den økte etterspørselen etter hotellrom for funksjonshemmede, har Scandic Asker en hel fløy med store komfortable rom, som også er tilpasset funksjonshemmede.

42 helt nye rom

Totalt har hotellet 165 rom, der 42 av dem er helt nye. Hotellet har ny resepsjon, nytt mingleområde og konferansefasiliteter for totalt 545 personer.

Oppussingen av Scandic Asker, kan ses som en del av Scandics intensive vekststrategi. Tidligere i år har kjeden annonsert fem nye hotellprosjekt i Norge løpet av kort tid; i Haugesund, Bodø, Stavanger på Gardermoen og i Oslo.

Alle Scandics hoteller er svanemerkede, og renoveringen av Scandic Asker er i tråd med markedets strengeste miljøkrav.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS