Food Diagnostics.jpg

3M kjøper Food Diagnostics AS

3M har bekreftet oppkjøp av Food Diagnostics AS som er en norsk leverandør av produkter innen hygienekontroll og produktkontroll for næringsmiddelindustrien, laboratorier og helsesektoren.  

Publisert

Food Diagnostics AS har i mange år hatt samarbeide med 3M ved at de har forhandlet 3M Petrifilm produkter i Norge. ”Dette oppkjøpet gir 3M muligheten til å ha direkte kontakt med næringsmiddelindustrien og laboratorier i Norge”, sier Lars Hanseid, administrerende direktør i 3M Norge A/S. ”Det gir oss muligheten til å forsterke vår posisjon innen næringsmiddelindustrien i Europa og eksponere vår styrke i et stadig økende marked innen mikrobiologi”, legger Bill Cruise til, direktør for

3M Helseprodukter i Europa

Næringsmiddelindustrien søker stadig etter nye løsninger spesielt med tanke på matvaresikkerhet og kundenes beste. 3M har lenge levert produkter til mikrobiologisk testing, deriblant 12 varianter av 3M Petrifilm. Disse brukes til å påvise ulike organismer i maten.

- 3M vil bidra til vekst med sin sterke forankring og ekspertise som kan videreutvikle våre løsninger innen mikrobiologi og matvaresikkerhet”, sier Joe Heidenreich, eier og styreformann i Food Diagnostics AS. ”3M og Food Diagnostics AS vil sammen bidra til at næringsmiddelindustrien leverer sunn og sikker mat, legger Francine Savage til, daglig leder i 3M Food Safety Department.

Food Diagnostics AS

Food Diagnostics AS er en norsk leverandør av produkter innen hygienekontroll og produktkontroll for næringsmiddelindustrien, laboratorier og helsesektoren. De er velkjente for å bringe nye produkter og tekniske løsninger raskt ut i markedet.

Food Diagnostics AS har fem ansatte og holder til i Oslo.

3M

3M er et globalt selskap med hovedkontor i St. Paul, Minnesota, USA. 3M har nærmere 200 salgskontorer i forskjellige land, deriblant 3M Norge A/S som startet sin virksomhet i 1962 og er lokalisert på Skjetten mellom Oslo og Gardermoen.

Markedene som bearbeides er industri, helse, kontor/konsument, olje og gass, trafikk og sikkerhet, kommunikasjon og vern. Produktutvalget omfatter varemerker som Scotch®, Post-it®, Scotch-Brite®, Scotchprint®, Scotchlite™, Scotchbond™, Nexcare™, Tegaderm™, FiltreteÒ og Command™. Les mer på www.3M.no

"
Powered by Labrador CMS