Thon Oslofjord Jakthytta1

Førjulstemning på Jakthytta

I november og desember inviterte Thon Hotel Oslofjord barnehager og barneskoler i Bærum til Jakthytta på Sollihøgda. Med beliggenhet på en åskant i eventyrlige omgivelser - med fantastisk utsikt over Tyrifjorden, fikk barna en fin førjulsopplevelse.

Publisert

Det er Thon Hotel Oslofjord som driver Jakthytta. (Foto: Thon Hotel Oslofjord)

Vanligvis holder bedrifter ledersamlinger og selskap på Jakthytta, men før jul overtok barna hele stedet, både ute og inne.

Pepperkakehus blir til på Jakthytta. (Foto: Thon Hotel Oslofjord)

Jakthytta driftes av og bestilles hos Thon Hotel Oslofjord i Sandvika.

Barna overtok

– I desember har vi invitert skoler og barnehager fra Bærum til å ta en tur opp til Jakthytta opplyser Peter Feldchen, som er driftsansvarlig for Jakthytta.

– I spisesalen fikk 20-30 barn brukt sine kreative evner, ved å pynte pepperkakehus med all slags godteri og sjokolade. Etterpå var det lek og moro ute i nysnøen på gressplenen foran Jakthytta. Sjelden har så unge gjester hatt utendørsaktiviteter her, sier Feldchen.

"

Ungene storkoste seg inne på Jakthytta. (Foto: Thon Hotel Oslofjord)

Førjulsstemning

- Det ble også tid til eventyrstund i peisestua. Sprakende bål i peisen og funklende juletre var en vakker ramme for de tradisjonelle juleeventyrene, og ble en flott avslutning på en minnerik dag for både store og små på Jakthytta, meddeler Feldchen.

– ”Barneselskapene” har vært en ubetinget suksess for oss, og jeg har allerede fått flere forespørsler med tanke på lignende arrangement i 2010, forteller Feldchen.

Les mer om Jakthytta her

"
Powered by Labrador CMS