Arne Dalseng BFSN

Årsmøte i BFSN denne uka

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge, BFSN, arrangerer årsmøtet på Quality Airport Hotel Gardermoen fra onsdag 22. april til og med fredag 24. april.

Publisert

Trond Andersen oppsummerer Smak09, og ser frem mot Smak11. (Foto: Morten Holt)

Blant innlederne på årsmøtet kan nevnes Nils Terje Furunes (DNB NOR), Alvhild Hedstein (Miljømerking), Trond Andersen (Norges Varemesse), Bente Vian Lerberg, Johan Kaggestad, Erik Skau (formann i BFSN) og Arne Dalseng (daglig leder i BFSN).

Økonomi og Svanen

Furunes tar for seg uroen i markedet, og vil snakke om de økonomiske utsiktene i tiden som kommer.

BFSN-årsmøtet arrangeres på Quality Airport Hotel Gardermoen. (Foto: Morten Holt)

Direktøren i Miljømerking, Alvhild Hedstein, tar for seg Svanen som verktøy for miljøforbedringer, og vil generelt orientere om ordningen og for BFSN-medlemmenes produkter spesielt.

Ser frem mot Smak11

Trond Andersen vil oppsummere årets store begivenhet for medlemmene, Smak09 på Norges i begynnelsen av februar. Han ser også fremover mot Smak11.

Arne Dalseng i BFSN. (Foto: Morten Holt)

Idrettstreneren og kommentator på TV2, Johan Kaggestad, gjester også BFSN-årsmøtet med temaet "Gode resultater - er det så vanskelig å få til da?".

Årsmøte

Torsdag ettermiddag er det klart for årsmøte og valg i BFSN før det blir årsmøtemiddag senere på kvelden, opplyser Arne Dalseng i BFSN.

Dalseng er selv innleder fredag morgen da han tar for seg de nasjonale retningslinjene i den nye Hygienepakka med HACCP.

Powered by Labrador CMS