Helgø Matsenter Matprisen 2009

Matprisen 2009 til Helgøs Matsenter

Helgøs Matsenter fikk Matprisen 2009, som ble delt ut under Gladmatfestivalen i Stavanger i juli. Det er Roald Helgø som er eier og daglig leder av Helgøs Matsenter. Han er en av få kjøpmenn her i landet som driver butikk utenfor de store kjedene, og er svært bevisste på det lokale.

Publisert

Vinner av Matprisen 2009 ble Roald Helgø (til venstre) og Helgøs Matsenter. Prisen ble delt ut av Bjørn A. Stangeland fra Chaine de Rôtisseurs Rogaland.

Begrunnelsen var at Helgø Matsenter i 50 år formidlet lokale råvarer av ypperste klasse til regionen og er alltid lydhør for kundenes tilbakemeldinger.

Firmaet har bygget kunnskap, stolthet og glede over mat fra eget nærområde, både fra sjø og land.

Fremmer lokale produkter

Helgø Matsenter fått flere Rogalandske produsenter som for eksempel Sterling Kveite fra Hjelmeland og Kvitsøylam ut til et stort lokalmarked. Helgø Matsenter representerer matfylket Rogaland gjennom service, utvalg, kunnskap og ved å satse på leverandører i nærmiljøet.Helgø Matsenter har jobbet målbevisst med å konsolidere seg selv i en tid da store kjeder har gjort konkurransen tøff. Både butikkene og kvalitetsprinsippene er kommet for å bli her i regionen.

Snart butikk nummer sju

Roald Helgø, som er eier og daglig leder av Helgøs Matsenter, fikk seg en stor overraskelse da han ble ropt frem til scenen for å motta prisen. Han er en av få kjøpmenn her i landet som driver butikk utenfor de store kjedene, og er svært bevisste på det lokale. - Jeg har god kontakt med leverandørene og er ofte ute på besøk hos dem, sier Helgø. Han åpner sin sjuende butikk i kjeden, som skal være i Sola sentrum høsten 2010.

Niende gang

Det er det niende året Rogalandsavdelingen av matklubben Chaine des Rôtisseurs deler ut Matprisen under Gladmatfestivalen.Chaine er en verdensomspennende klubb med utspring i Frankrike, formålet er å bidra til økt forståelse for kvalitet på mat og drikke i alle ledd.Pressemelding

Vinner av Matprisen 2009 Roald Helgø og Helgøs Matsenter, prisen ble delt ut av Bjørn A. Stangeland fra Chaine de Rôtisseurs Rogaland.

Powered by Labrador CMS