Bagatelle1
Bagatelle1

Nytt Bagatelle-konsept neste år

Etter at det ble kjent at Eyvind Hellstrøm forlater Bagatelle, og at hele staben sier opp sammen med ham, har restauranteier Christen Sveaas bestemt at restauranten skal stenge dørene 21. desember. Investoren varsler nyåpning på nyåret. – Da åpnes det et nytt og enda mer spennende Bagatelle, uttaler Sveaas.

Publisert

Bagatelle stenges før jul. Restaurantens eier Christen Sveas varsler en ny og bedre restaurant på nyåret. (Foto: Morten Holt)

Sist lørdag ble det kjent at Hellstrøm forlater restauranten etter 27 år på grunnlag av en konflikt med Sveaas, og dagen etter bestemte også alle de andre ansatte seg for å si opp arbeidet sitt i Michelin-restauranten.

Les også: Hellstrøm slutter på Bagatelle

Stenger 21. desember

– Dette er et mytteri, mener Sveaas.

– Det fører dessverre til at vi ikke kan betjene våre gjester etter 21. desember i år. Bagatelle vil derfor bli midlertidig stengt, sier Sveaas til Dagens Næringsliv.

- Lykke til

Hellstrøm ønsker Sveaas lykke til som restaurantdriver uten hans hjelp.

Han uttaler videre at det er mangel på informasjon fra eiersiden som har ført til at alle de ansatte også sluttet.

Bagatelle har som eneste norske restaurant to stjerner i Michelinguiden.

Beholder stjernene

I utgangspunktet følger de to stjernene som Bagatalle har opparbeidet seg i den ettertraktede Michelinguiden selve restauranten.

Men ifølge informasjonssjefen i Michelin Norden kan det gjøres unntak:

- Hvis man ikke har rukket å teste en restaurant og er usikker, og man vet at det er gjort store endringer, kan det hende at den også tas bort fra listen. Vi gjør det beste for å guide våre lesere slik at de finner rett, sier Carl Stenson til E24.

"
Powered by Labrador CMS