Jamie Oliver1 nett

Scandic skal samarbeide med Jamie Oliver

Scandic skal samarbeide med kokken Jamie Oliver. - Vi ønsker å gi gjestene våre det lille ekstra, en gastronomisk opplevelse som de husker lenge etter at de har sjekket ut, sier administrerende direktør i Scandic, Frank Fiskers.  

Publisert

Avtalen ble undertegnet i dag, og innen et par måneder kommer Scandics hotellgjester til å legge merke til en og annen spennende forandring.

Går enda lenger

God, næringsrik mat har alltid vært en del av Scandics filosofi, men nå hever hotellkjeden listen enda et hakk ved å inngå samarbeid med Oliver.

Med sine inspirerende matlagingsprogrammer, bøker og kampanjer, har Jamie fått millioner av lojale tilhengere over hele verden. Han har sin helt egen stil og lager mat som er både nydelig og oppnåelig.

Helt nytt for Oliver

- Han regnes som en troverdig inspirerende kokk, og det var denne kombinasjonen av egenskaper som fikk Scandic til å kontakte den populære kokken og trendsetteren, et initiativ som nå har munnet ut i samarbeidsavtalen, heter det i en melding fra Scandic.

- Jeg ser frem til å jobbe med Scandic. Jeg har sett nærmere på Scandics hoteller, og er imponert over det jeg har sett og måten kjeden tar seg av folk på. Jeg er varsom med hvilke selskaper jeg velger å samarbeide med, og lar meg egentlig bare rive med av samarbeidsprosjekter når jeg føler at vi deler de samme verdiene. Det å jobbe med en hotellkjede er noe

helt nytt for meg, og det blir gøy å jobbe med mat på en helt ny arena, sier Jamie Oliver i en kommentar.

Barna først

Samarbeidsavtalen mellom Oliver og Scandic går over tre år, med søkelys på nye målgrupper hvert år.

Det første året tar han for seg barna, som fra sommeren av vil kunne kose seg med helt nye barnemenyer på alle Scandics 150 hoteller.

Mange tradisjonelle måltider vil bli modernisert og få selskap av nye, flotte retter, selvsagt tilberedt med økologiske råvarer.

Tenke nytt

- Scandic har lange tradisjoner for å inspirere bransjen ved å tenke nytt. Nå fortsetter vi veien mot målene våre ved å bli den første hotellkjeden som går inn i et tett og langsiktig samarbeid med Jamie Oliver, en kjent og kjær person som står for kreativitet, kvalitet og sterke, sunne verdier. Jamies jordnære utstråling og profesjonelle engasjement gjør at vi kjenner både tillit og beundring for hverandre, sier Frank Fiskers.

Powered by Labrador CMS