Fjeld & Gjose

Umoe åpner Fresh & Tasty på Torp

Onsdag 25. februar var det offisiell åpning av Umoe Catering Cafes foodcourtkonsept med paraplynavnet Fresh & Tasty, som omfatter kjente varemerker som Peppes Pizza, La Baguette og Cafe Opus.

Publisert

Umoe Catering Café (UCC) Lufthavnservering vant i september 2008 kontrakten for all servering på Sandefjord lufthavn Torp i sterk konkurranse med flere aktører.

Kjente serveringskonsept

- UCC lufthavnservering er glade og stolte over å tilby spennende og kjente serveringskonsept til Torp, sier Ronny Gjøse, direktør i Umoe Catering og ansvarlig for forretningsområdet ufthavnservering Norge.

Fresh & Tasty vil bli etablert på innland og på utland og man vil finne samme bredde i sortiment og mangfold begge steder.

Barer og puber

Det er også etablert en ny bar med navn Mingle som har litt loungepreg – en bar med stort sortiment med blant annet øl og vin på glasser får man, dessuten ordentlig baristakaffe (espressobaserte kaffedrikker), og den vanlige filterkaffen er byttet ut med nykvernet kaffe servert på presskanner.

Ovenfor taxfreebutikken er det også etablert en helt ny bar som bærer navnet LIME, som er en satellittbar med sprek og moderne design hvor man kan få et siste glass eller en kopp kaffe før man går om bord på flyet. Her har man god kontroll på flyene og nærhet til gatene.

I september åpner Gastro Pub & Spiseri, med egen uteservering ved inngangen til terminalen.

Stort mangfold

- Vi er glade for å kunne tilby et slikt mangfold med nystekt pizza fra Peppes, ferske nysmurte kvalitetsbaguetter fra La Baguette, en variert varmmat meny med spennende lunsjretter og tradisjonelle middagsretter fra Cafe Opus.

- På denne måten vil vi ha en bred og innholdsrik portefølje av spennende retter og menyer og alle skal finne noe de liker, enten man ønsker noe enkelt i farten, noe sunt og godt eller ordentlig middagsmat som man må spise med kniv & gaffel, sier Ronny Gjøse.

Lufthavnservering vokser

UCC lufthavnservering driver sju serveringssteder på Bergen lufthavn, Flesland, seks serveringssteder på Stavanger lufthavn, Sola og tre steder på OSL Gardermoen, i tilegg til at de overtar alt kiosksalg og servering på Haugesund lufthavn, Karmøy til sommeren.

Powered by Labrador CMS