Radisson Blu Trysil Prestige Apartment Soverom nett
Radisson Blu Trysil Prestige Apartment Soverom nett

Nye luksusleiligheter på Radisson Blu i Trysil

Radisson Blu Resort i Trysil utvider med nye luksusleiligheter, som har fått navnet Trysil Prestige. Med 39 nye leiligheter i øverste klasse, satser Radisson Blu Resort på gjester som prioriterer høy standard, stort utvalg av fasiliteter og beliggenhet midt i skibakken.

Publisert

Fra et soverom på Radisson Blu Trysil Prestige.

– Vi er stolte over å kunne tilby noen av Norges flotteste leiligheter og ser frem mot en bra vintersesong, forteller direktør Jesper Francl ved

Fra Radisson Blu Trysil Prestige.

Radisson Blu Resort.

"Konseptet har fått navnet Trysil Prestige og er en integrert del av Radisson Blu Resort. Leilighetene ligger plassert i samme bygning som hotellet, og fasiliteter som opplevelsesbad, verdens nordligste innendørs surfebølge, spa, bowling, barer, restauranter og garasje er å finne innen tøffelavstand", heter det i en pressemelding fra The Rezidor Hotel Group.

Store leiligheter

Leilighetene varierer i størrelse fra 46 til 178 kvadratmeter. For litt ekstra luksus finner man på øverste etasje Kongesuiten med fire soverom, tre bad og balkong med Trysils beste utsikt over skianlegget.

Fra oppholdsrommet i The Royal Suite på Radisson Blu Trysil Prestige.

De øvrige leilighetene har mellom ett og seks soverom, og den største har plass til 14 gjester. Alle leilighetene er individuelt innredet og har balkong, gasspeis, fullt utstyrt kjøkken og flott utsikt over Trysilfjellet eller dalen nedenfor hotellet.

Fullt integrert i driften

Balkong på Radisson Blu Trysil, Prestige.

Fra denne uka er leilighetene fullt integrert som en del av Radisson Blu Resort og selges på lik linje med hotellets 210 andre rom og suiter.

For en familie på fire koster en Trysil Prestige leilighet fra 19 980 kroner og oppover for en uke i vinter, avhengig av dato og type leilighet.

Midt i bakken

Radisson Blu Resort ligger midt i skibakken i Trysil, Norges største skidestinasjon.

Som eneste hotell i Trysil tilbyr Radisson Blu Resort ski in ski out og en egen skistall.

Totalt har Trysil 65 nedfarter og 32 heiser. Den nærmeste heisen ligger åtte meter fra hotellet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS