Best Western Narvik Hotell
Best Western Narvik Hotell

Best Western på plass i Narvik

Best Western har nok en gang knyttet til seg et nytt hotell i Norge. Det nyeste tilskuddet er Best Western Narvik Hotell, som ligger 115 meter over havet, like ved Fjellheisen ved foten av Narvikfjellet, som regnes som et av Norges mest spektakulære alpinanlegg med utsikt utover fjorden.

Publisert

Best Western Narvik Hotell. (Foto: Hotellet)

Hotellet ble bygget i 1988, og er også et hotell for konferansedeltakere og forretningsreisende. Best Western Narvik Hotell har 40 rom i forskjellige kategorier, en restaurant og møteromskapasitet for opp til 100 personer.

Mange nye år

Narvikfjellet er et av landets mest spektakulære alpinanlegg.

Best Western Narvik Hotell føyer seg til rekken av hoteller som har valgt medlemskap i Best Western Hotels Norway så langt i år.

– Alle hotellene har valgt Best Western fordi de ser fordelene av å være med i en stor kjede med hensyn til salg og markedsføring, det globale reservasjonssystemet, innkjøpsavtaler, et gjennomarbeidet kvalitetssystem og ikke minst et nettverk med kolleger over hele verden, heter det i en pressemelding fra Best Western Hotels.

Sterkere i Nordland

– Vi er glade for å ha fått et godt hotell i Narvik. Nord-Norge er et

Dobbeltrom på Best Western Narvik. (Foto: Hotellet)

satsningsområde for Best Western i Norge, og med to hoteller i Lofoten og nå ett i Narvik ser vi mulighetene for å etablere oss sterkere i denne landsdelen også, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.

Fortsette arbeidet

Hotellet har gjennomgått Best Westerns kvalitetskontroll med godt resultat, og daglig leder Kjetil Bjørkaas, understreker at de vil fortsette arbeidet med å heve kvaliteten i alle ledd, fra rom og fellesarealer til restaurant og kjøkken.

Powered by Labrador CMS