Illustrasjon Stone Hotel Oppdal
Illustrasjon Stone Hotel Oppdal

Blir Stone Hotel Oppdal

Stone Hotel Oppdal blir det nye navnet på det nye storhotellet i Oppdal, som åpnes i 2010. Bakgrunnen er blant annet bruken av mye skifer. I alt skal det brukes 500 tonn skifer både til fasade og interiør på det nye hotellet – noe som vil gi det et helt spesielt særpreg.

Publisert

Illustrasjon av kommende Stone Hotel Oppdal.

– Stone Hotel Oppdal skal bli en kjent merkevare som skal gi våre gjester en merverdi, og skal skille seg ut fra sine konkurrenter. Sammen med alpindestinasjonen og alt Oppdal har å by på av øvrige aktiviteter har vi tro på fremtiden, uttaler Øyvind Carstens i en pressemelding.

Mange aktuelle navn

Denne uka bestemte driverne og utbyggerne seg for navnet på hotellet som på folkemunne bare er blitt kalt for Røkke-hotellet.

De droppet tidligere forslag som Oppdal Mountain Lodge, Oppdal så klart, Oppdalsgard, Grand Hotel Oppdal, Kjell Inge´s, Oppdal Residence, Røkk-Inn Hotell, Oppdal Fjellhotell og Hotell Auna.

Samtidig feiret utbyggerne Bjørn Ove Ansnes, samt Anders og Arthur Buchardt og driverne bak hotellet, Øyvind Carstens, Frode Hofstad og Torkel Schive, at hotellet åpnes om ett år. Driftselskapet har også ansatt hotelldirektør, men navnet er foreløpig hemmelig, melder adressa.no.

Enkelt og internasjonalt

– Bakgrunnen for navnet er at det er et kort navn, lett å uttale, litt amerikansk, greit å bruke internasjonalt, mange tema vi kan spinne på rundt navnet, web og litt med tanke på kommende brukere og generasjoner. Med det menes at man tar hensyn til de som er morgendagens bruker av destinasjonen Oppdal, opplyser Carstens.

Nettstedet www.stonehotel.no vil være oppe og gå i løpet av kort tid.

Minera

– Dette er en stor og viktig kontrakt for oss. Hotellet er også for oss et prestisjeprosjekt, uttaler Arne Robert Skaslien ved Minera. Han er barnebarnet til skiferpioneren Olaf Skaslien, som bygde skiferhotellet Oppdal Turisthotell.

"
Powered by Labrador CMS