Crem International logo

Crem International ekspanderer i Storbritannia

Crem International UK Ltd. er etablert gjennom at Crem International starter et nytt selskap sammen med tidligere samarbeidspartner Style Café Ltd. Et strategisk viktig tilskudd i det voksende konsernet. Selskapet produserer og markedsfører to varemerker; Expobar for spressomaskiner og Coffee Queen for øvrige kaffemaskiner

Publisert

Crem International med hovedsete i Arvika i Sverige, har i løpet av de siste årene kjøpt flere selskap og har en offensiv utviklingsplan.

Crem International har produksjon i Arvika, Spania og Kina og salgskontor i Norge, Tyskland og nå også i England. .

Et sterkere britisk grep

Roger Heap og Georg Möller i Crem International. (Foto: Crem)

- Det her er en riktig offensiv satsning. Vi har gjennom vår produksjon av kaffe- og espressomaskiner eksistert på det globale markedet i mange år. Nå ekspanderer vi ytterligere geografisk og får et sterkere grep på det britiske markedet, sier Georg Möller CEO, Crem International.

Colne i Lancashire

Det nye selskapet er beliggende i Colne, Lancashire med salgsorganisasjon, service og support. Roger Heap, eier av Style Café, blir administrerende direktør for det nye selskapet og ser fram til å komme i gang.

- Fordelene med sammenslåingen er mange, ikke minst fordi vi over natten går fra å være en importør/forhandler til å bli en verdensomspennende produsent som tilbyr et komplett sortiment til

meget konkurransedyktige priser, noe det britiske markedet vil sette stor pris på, sier en forventningsfull Roger Heap.

Hektisk

Crem International har i løpet av inneværende år lansert nye produkter og takket være at konsernet har en rekke sterke produktområder merkes ikke lavkonjunkturen like mye som for enkelte konkurrenter. Utviklingsavdelingene i både Arvika og Gandia, Spania går for full maskin og vil ha flere nye konsepter klare i løpet av kort tid.

- Vi har nesten ikke tid til å ta ferie, sier Möller smilende.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS