Great Garlic Girls og Silje Takle nett1

Denne drinken kan du bli skeiv av

Skandinavias beste bartender har gjort det igjen. Vestlandsjenta Silje Takle har eksperimentert seg frem til en ny vinnerdrink, og denne kan man virkelig bli skeiv av. Gigantarrangementet Skeive Dager hadde for første gang sin egen offisielle signaturdrink. Kiwi, vodka med mangosmak, sukkerlake og en dæsj sitronsaft. Voila, du har dermed fått sommerens store festivaldrink - Absolut Pride.

Publisert

Terje Schrøder og Dean-Erik Andersen fra Great Garlic Girls prøvesmaker Absolut Pride laget av Skandinavias beste bartender, Silje Takle.

- Denne drinken kommer med skeivhetsgaranti - enten man er skeiv eller straight, flirer Skandinavias beste bartender, Silje Takle, som til daglig er barsjef på Etoile på Grand Hotel i Oslo.

- Jeg opplever homofile som hakket mer kvalitetsbevisste enn snittet, og derfor var det ekstra viktig å komponere en drink som fylte alle de viktigste kvalitetskravene, sier Silje Takle.

Skandinavisk drinkmester

Nylig ble den 28 år gamle bartenderen fra Sogn kåret til Skandinavias beste bartender da hun fant smaken av Skandinavia med drinken Absolut Bestemor.

Tittelen sikret hun seg i knallhard konkurranse med bartenderkollegaer fra Norge, Sverige og Danmark. Denne gangen har hun funnet smaken av Skeive Dager.

Les også: Norsk jente er Skandinavias beste bartender

Unisex grønnfarge

"

Absolut Pride med Mango

- Det første som slo meg var å lage en lyserosa skrullete drink, men jeg beveget meg raskt bort fra det stereotype. I stedet endte jeg opp med en frisk drink med en lekker unisex grønnfarge, sier Takle.

I tillegg har hun lagt vekt på å skape en drink som ikke bare er for de spesielt interesserte.

Mangosmak

Drinken Absolut Pride er laget med utgangspunkt i Absolut Mango. Dette siste tilskuddet i Absolut-serien lanseres offisielt i Norge under Skeive Dager. Absolut Mango er laget av naturlige ingredienser med smak av solmoden mango og er helt uten tilsetning av sukker eller kunstig søtningsstoff. Absolut Mango har en sommerlig, tropisk aroma som kan blandes med alt som er friskt og fargerikt.

Absolut Pride

4 cl Absolut Mango1 kiwi / el 4 cl kiwi pure3 cl sukkerlake 2 cl sitronsaft

Pyntes med mango

Powered by Labrador CMS