Fredag 13. - en tung dag for Craig Whitson

Norges ukronede grillkonge, Craig Whitson, hadde en tung dag fredag 13. mars. Hans restaurant i Stavanger er konkurs, og ble stengt på dagen. Craig's Kjøkken AS har slitt med sviktende omsetning etter at finanskrisen slo til i høst, og Craig Whitson har nå stengt restauranten med tungt hjerte, melder Rogalands Avis.

Publisert

Craig Whitson.

- Selvfølgelig har det vært en vanskelig avgjørelse. De ansatte er både gode venner og dyktige medarbeidere, og det er også trist for byen å miste en av sine beste restauranter, sier medeier og frontfigur i Craig's Kjøkken og Bar, Craig Whitson.

Det var styret i selskapet som til slutt følte seg tvunget til å ta beslutningen om oppbudet.

Den samlede gjelden er på fire millioner, og siden situasjonen ikke så ut til å bedre seg i tiden framover, var konkurs uunngåelig.

- Slitt siden november

- Hoveddelen av gjestene i restauranten har i alle år vært fra næringslivet. Så kom finanskrisen, og vi begynte å merke det på omsetningen i høst, sier Whitson.

Eierne valgte å gå inn med penger mer penger i påvente av november og desember, som vanligvis er gode måneder.

Dessverre ble det også skrinne måneder, og siden har trenden med mindre folk ute bare fortsatt.

- Vi har puttet inn penger siden i høst og jobbet hardt for å klare oss. Det har ikke vært den enkleste tiden å finne nye investorer for å satse videre, og til slutt måtte vi innse at det ikke var forsvarlig å fortsette driften, sier Whitson.

Les hele på websiden til Rogalands Avis

"
Powered by Labrador CMS