Best Western Stav Hotel2
Best Western Stav Hotel2

Oppgradert hotell med panoramautsikt

Best Western Stav Hotel mellom Trondheim og Værnes har gjennomgått en oppgradering både utvendig og innvendig i løpet av de siste tre årene. Kurs- og konferanseavdelingen er utvidet i løpet av høsten 2009. Hotellet har panoramautsikt mot Trondheimsfjorden.

Publisert

Hotellet, som ligger like ved E6 og sentralt beliggende i forhold til flyplassen på Værnes, har 65 rom med totalt 150 sengeplasser.

Best Western Stav Hotel utenfor Trondheim. (Foto: Best Western Hotels)

Mange av rommene vender ut mot Trondheimsfjorden. Flybussen har for øvrig holdeplass ved hotellet.

Kurs og konferanse

Konferansefasilitetene er gode på hotellet, som har åtte konferansesaler, der det største tar opptil 200 personer. Kurs- og konferanseavdelingen er blitt utvidet høsten 2009.

Om hotellet

”Rommene er utstyr med moderne senger, flatskjerm og trådløs internett tilgang. 13 av våre rom er allergifrie rom, samt at vi har 13 røykerom. Hotellet ønsker også våre gjester med kjæledyr velkommen. For familier kan vi også tilby store familierom. Hotellet har også egen bar med alle rettigheter. Best Western Stav Hotel har dessuten gratis internett tilgang på alle gjesterom og fellesarealer”, heter det i en pressemelding fra Best Western Hotels.

Powered by Labrador CMS