Radisson Blu Logo

Out of the Blu med Rezidor

Med inntil 25 prosent rabatt inviterer Radisson Blu til hotelluksus denne sommeren. Sommerkampanjen Out of the Blu åpner dørene til hoteller med fire eller fem stjerner og mye hotellopplevelse for pengene, heter det i en melding fra kjeden.

Publisert

Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo. Fra toppen av hotellet kan du nyte fantastisk utsikt mens du planlegger morgendagen. (Foto: Rezidor)

Radisson Blu (tidligere Radisson SAS) har til sammen mer enn 170 hoteller i drift i Europa, Midtøsten og Afrika, og over 40 av disse hotellene ligger i Norden.

Lover billigere luksus

Radisson Blu Hotels & Resorts byr på hoteller i storbyene, på fjellet og ved sjøen, gratis trådløst bredbånd, frokoster med både søt og sunn mat og Wii-lounges for barna.

Frokost og overnatting er gratis for barn som er 17 år eller yngre og sover i samme rom som foreldrene uten ekstra seng. Gratistilbudet er mest aktuelt for de minste barna.

- Vi lover inntil 25 prosent rabatt på opphold i alle ukedager til gjester som planlegger ferien minst fire uker før avreise, sier markedsdirektør Ole Sorang i Radisson Blu.

Sommerkampanje

Kampanjen varer frem til 31. august. Det eneste som kreves for å få glede av tilbudet, er planlegging ettersom oppholdet må betales 28 dager i forveien.

Royal Garden i Trondheim. (Foto: Morten Holt)

Men også for mer spontane gjester er det gode rabatter i sommer. Det er 20 prosent rabatt på weekendopphold med to netter, og 10 prosent rabatt på tre netters opphold i ukedagene.

Om Rezidor Hotel Group

* Rezidor Hotel Group er et av verdens raskest voksende hotellselskap. Gruppens portefølje inkluderer mer enn 370 hoteller i drift og under bygging, med mer enn 78 300 rom i 58 land. Med hotellkjedene Radisson Blu (SAS) og Park Inn, er Rezidor den fjerde største hotellkjeden i Norge.

Radisson Royal Garden er Trondheims eneste hotell med svømmebasseng. Og hvis solen skinner, er du fem minutter unna Solsiden, Trondheims svar på Aker Brygge. (Foto: Rezidor)

* Rezidor driver hotellkjedene Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn og Country Inns & Suites i Europa, Midt-Østen og Afrika. Selskapet har fordelsprogrammet goldpoints plusSM for frekvente hotellgjester.

Rezidor har signert en global lisensavtale med det italienske motehuset Missoni som inkluderer utvikling og drift av en kjede livsstilshoteller med navnet Hotel Missoni.

* I november 2006 ble Rezidor Hotel Group notert på Stockholmsbørsen. USA-baserte Carlson Companies er største aksjonær. Rezidors konsernledelse er basert i Brussel, Belgia. For ytterligere informasjon om Rezidor, besøk www.rezidor.com

Pressemelding

Powered by Labrador CMS