Absolut Icebar Jukkasjarvi2 nett
Absolut Icebar Jukkasjarvi2 nett

Snart iskald baropplevelse også i Oslo

Snart åpner Icebar by Icehotel sin tredje og til nå største isbar i verden, og nå skjer det i Norge. Icebar Oslo åpner i november 2009, og vil gi en unik smak av nordisk natur og vinter i spektakulære omgivelser – året rundt. Baren i Oslo vil få en sentral plassering i sentrum av byen. Med på laget i Norge er Thon Hotels.

Publisert

Fra Absolut Icebar i Jukkasjärvi. Nå kommer det en enda større isbar i Oslo (Foto: Ben Nilsson, Big Ben Productions, kunstnere: Anders Rönnlund og Anders Eriksson)

Icebar by Icehotel er et unikt konsept med utspring i verdens største ishotell i Jukkasjärvi i Sverige. Icebar by Icehotel finnes allerede i København og Tokyo.

Nå blir altså den unike opplevelsen snart også å finne i Oslo. Icebar by Icehotel er en videreføring av suksessen Absolut Icebar som ble etablert som en del av Icehotel allerede i 1994.

Ren nordisk natur og håndverk

Baren bygges opp fra grunn av med is fra Torneelven i Lappland i Sverige. Vegger, bardisk, møbler og til og med glass og tallerkener er laget av den samme isen. I tillegg er iskunst og utsmykning av is, samt belysning en viktig del av Icebar-opplevelsen. Baren i Oslo vil få en sentral plassering i sentrum av byen. Med på laget i Norge er Thon Hotels.

Fra Absolut Icebar i Jukkasjärvi. Det blir nok folksomt når isbaren åpner i Oslo også (Foto: Ben Nilsson, Big Ben Productions, kunstnere: Anders Rönnlund og Anders Eriksson)

– For Thon Hotels er det veldig spennende å få være med på eventyret som Icebar representerer. Det vil ikke bare være et flott supplement til våre eksisterende opplevelsestilbud, men også et verdifullt tilskudd til Oslo som destinasjon, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

Naturlig norsk satsing

Icebar eksporteres i dag til flere markeder med stor suksess. Satsingen i Norge kommer derfor helt naturlig.

– Likhetene er flere enn forskjellene mellom Norge og Sverige. Vi har derfor stor tro på at konseptet vil bli like godt mottatt som det ble i Sverige. I Icehotel er vi naturlig nok veldig opptatt av naturen, renhet og ikke minst is. Elementer som også er viktige for nordmenn flest. Vi er også glade for å ha Thon Hotels med på laget, som deler mange av de samme verdiene som vår egen merkevare, sier direktør i Icebar by Icehotel, Agnetha Lund.

Icebar by Icehotel

* Icehotel har gitt verden isbaropplevelser siden 1994.

* I april 2009 ble et nytt barkonsept lansert; verdens første Icebar by Icehotel åpnet i København.

* Ingen kan gjenskape den opplevelsen Icehotel i Jukkasjärvi er, men et besøk på Icebar by Icehotel gir deg et kort glimt av den unike opplevelsen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS