Camilla Gulsett Thon nett2

Thon Hotels - litt barnsligere i sommer

Barna er hedersgjestene på Thon Hotels i sommer. 22 av hotellene i kjeden blir litt barnsligere. Thon Junior-hoteller er spesielt tilrettelagt for barnefamilier i hele skoleferien fra 19. juni til 9. august. - Har barna det bra, så nyter også de voksne ferien bedre, sier kommunikasjonsrådgiver i Thon Hotels, Camilla Gulsett.

Publisert

Kommunikasjonsrådgiver i Thon Hotel, Camilla Gulsett, forteller at 22 av hotellene i kjeden blir Thon Hotels Junior denne sommeren. (Foto: Morten Holt)

På et Thon Junior hotell får barna en overraskelse ved innsjekking, egen barnefilmkanal, konkurranser, lekekrok og frokost med morsom barnebuffet.

I tillegg har hotellet gode og romslige familierom.

Suksess fra starten

- Thon Junior har vært en suksess fra starten i 2006 og vi får hyggelige tilbakemeldinger fra små og store gjester. Har barna det bra nyter de voksne ferien mye bedre. Vi er svært stolte av vårt tilbud til barnefamiliene, og gleder oss til å ønske barna ekstra velkommen til Thon Hotels i sommer, sier Camilla Gulsett.

Junior-ansvarlig

Alle Thon Junior-hoteller har en egen Junior ansvarlig som skal sikre at barnas opphold blir så godt som mulig.

I mai gjennomførte alle hotelldirektører og junioransvarlige på Thon Junior-hotellene to barnslige dager med forberedelser som rollespill og besøk av barnehagebarn til sommerens innrykk av barnefamilier.

Målsettingen for alle Thon Junior hotellene er å skape magiske øyeblikk hvor barna er hovedgjestene.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS