Horeca omslag 5 2009 nett

Horeca nummer 5 på vei til abonnentene

Den første utgaven av Horeca etter sommeren er nå på vei til abonnentene. Vårt hovedtema i dette nummeret er renhold, hygiene og miljø, men du finner også mye annet interessant lesestoff for hele horecabransjen. Vi har blant annet besøkt food & beverage-avdelingen på Tusenfryd, som ansetter mange unge sommervikarer hvert eneste år.

Publisert

Forsiden av Horeca nummer 5 2009. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

De aller fleste ansatte på Tusenfryd er sommervikarer mellom 15 og 18 år.

Samtidig skal maten produseres raskt og effektivt. På en god dag er det mellom 6000 og 7000 mennesker som skal ha mat på Tusenfryd.

Les hvordan de løser det i det neste nummeret av Horeca.

Bli abonnent på Horeca nå

Renhold, hygiene og miljø

Vårt hovedtema i sommernummeret er renhold, hygiene og miljø. Over mange sider presenterer vi hvordan enkelte hoteller har løst problematikken. Du finner blant annet reportasjer fra Trondheim-hotellene Britannia Hotel og Rica Nidelven.

"

Kristin Nordsætra og Iren Vågsdal driver Galeasen Hotell i Brønnøysund. (Foto: Morten Holt)

Vi har også sett nærmere på Electrolux` nye grønne linje, de såkalte Green Spirit-produktene. Svenske Electrolux går i bresjen for mer miljøvennlige produkter for storkjøkkenbransjen.

Galeasen Hotel i Brønnøysund

De fleste hotellene her til lands har fått merke finanskrisen denne sommeren - med færre gjestedøgn og sviktende inntekter.

På Helgeland derimot virker det som om trenden har gått andre veien.

Flere overnattings- og turistbedrifter melder om en fantastisk god sommer.

Vår typebedrift denne gangen er Galeasen Hotel i Brønnøysund. Som har en svært positivt utvikling de siste årene - etter at Kristin Nordsætra og Iren Vågsdal tok over driften i 2005.

Bli abonnent på Horeca her

Fiskesuppa i Engelsviken

"

Daglig leder Christine Alexandersen og kjøkkensjef Pierre Karlsson med den berømte fiskesuppa på Engelsviken Bryggerestaurant. (Foto: Morten Holt)

Du finner ellers store reportasjer fra Førde Sentralsjukehus, Østerdalen Hjemmebakeri i Rendalen, sjømatleverandøren Polar Seafood Norway, bookingsystemet Visbook og fra Linie Award, der det ble norsk seier, og fra Engelsviken Brygge Restaurant ved Oslofjorden. Der har de suksess med den tradisjonsrike fiskesuppa.

Vårt portrett denne gangen er Sonja Lee.

Faste spalter

I tillegg til flere andre store artikler, er det ellers mange sider med vanlig fast småstoff i form av våre spalter Bransjenytt, Nytt om navn, Produkter, Websiden og Verden Rundt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her.

"
Powered by Labrador CMS