Choice logo

Choice-avtale med Avis Bilutleie

Choice Hotels Scandinavias lojalitetsprogram Choice Club, har inngått avtale med Avis Bilutleie om opptjening og uttak av bonuspoeng. Avtalen gir Choice Clubs 450 000 medlemmer mulighet til å tjene Choice Club poeng på leiebil hos Avis i Norge, Sverige og Danmark.

Publisert

Ansvarlig for Choice Club i Norden, Nicolay Corneliussen forteller at det jobbes med å utvide muligheten for å tjene opp Choice Club poeng til også å gjelde beslektede bransjer.

– Choice Club-medlemmene er svært lojale til Choice Hotels, og opptjening av Choice Club poeng er populært og ettertraktet blant våre medlemmer, noe som gir mulighet for frinetter på over over 170 Choice-hoteller i Norden, sier Nicolay Corneliussen.

Ønsket seg flere muligheter

Choice Club vet at mange av medlemmene ønsker seg flere muligheter til både å tjene og bruke sine poeng.

– Leiebiltjenester er noe våre medlemmer benytter seg av både i forbindelse med sine hotellopphold hos oss og på øvrige reiser, så det er derfor svært gledelig for oss å kunne tilby både opptjening og bruk av Choice Club poeng i samarbeid med Avis, sier Corneliussen.

Spennende samarbeid

Avis Bilutleie er tilfreds med avtalen og ser på samarbeidet med Choice som viktig.

– Choice Hotels er en strategisk viktig samarbeidspartner for Avis, og vi er svært glade for å være en del av deres spennende fordelsprogram sier Trond Storsveen partneransvarlig i Avis Bilutleie.

– Vi håper at vårt samarbeid vil oppleves som en merverdi for Choice sine kunder, og vi vil gjøre vårt ytterste til å bidra med gode kundeopplevelser for dem som ønsker å benytte seg av leiebil når de er ute og reiser sier Storsveen.

Foruten opptjening og uttak av bonuspoeng, tilbys medlemmene i Choice Club også gunstige medlemsrabatter på leiebil.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS