Sunwing Egypt

Ving åpner ny resort med badeland i Egypt

Om et halvt år, i februar 2011 åpner Ving nye Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach i Egypt. Dette blir det første Sunwing-hotellet med eget badeland og All Inclusive. I tillegg åpner Ving et nytt SunGarden Resort i Sharm El Sheik i oktober.

Publisert

I februar 2011 åpner Ving nye Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach i Egypt. (Foto Ving)

Det nye Sunwing-hotellet ligger direkte på den mest familievennlige delen av den populære stranden i Makadi Bay, og består av hele 500 suiter.

Hotellet er bygget i orientalsk stil med detaljer som bringer tankene til Tusen og en Natt.

– Dette er det første temahotellet innen Sunwing-familien med et eget badeland og som vi håper lokker mange badeglade familier, sier Christian Fr. Grønli, administrerende direktør i Ving.

All Inclusive

Sunwing Waterworld Resort er det første Sunwing-hotellet som vil tilby All Inclusive med flere ulike temarestauranter å velge mellom.

Ving satser stort på Egypt, og flykapasiteten er økt med hele 85 prosent i forhold til sist vinter. Reisemålet er blitt mer og mer populært, og toppet listen over de reisemål som Vings gjester mente hadde det beste været sist vinter. Det er kort flyreise, eksotisk og garantert solsikkert med fantastiske dykker- og snorklemuligheter.

Snorkelparadis

Badelandet har ikke mindre enn 10 vannsklier og en lang rekke andre spennende vannopplevelser.

Makadi Bay er ellers kjent for snorkling i verdensklasse. Her er det fantastiske korallrev, krystallklart vann og ett rikt undervannsliv kun noen få meter fra stranden.

– Vings gjester vil bo suiter med lekker innredning og aircondition. Suitene er romslige og velutstyrte og de passer både store og små familier. Suitene har eget walk-in-closet og passer for fire, fem eller seks personer, skryter Christian Fr. Grønli.

Les mer om hotellet på Vings webside

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS