Park Inn by Radisson Logo

Lanserer Park Inn Lund og Park Inn Helsingborg

Rezidor Hotel Group skal etablere to nye Park Inn by Radisson-anlegg i Sverige. Hotellene, Park Inn Lund med 190 rom og Park Inn Helsingborg med 215 rom, skal ifølge planene åpne i løpet av 2013. Begge hotellene eies av Midroc, og vil driftes av Winn Group under en franchiseavtale med Rezidor.

Publisert

– Vi er veldig glade for å bekjentgjøre denne avtalen med vår betrodde og langsiktige forretningspartner Winn. De nye anleggene vil i stor grad styrke vårt unge og dynamiske mellomklassevaremerke, Park Inn by Radisson, i vårt skandinaviske marked, uttaler Kurt Ritter, Rezidors konsernsjef.

Med beliggenhet i gangavstand til byens togstasjon, vil Park Inn Helsingborg ligge synlig til og tilby ypperlig tilgang till bykjernen. Park Inn Lund vil også ha fordelen av å være lett tilgjengelig og synlig rett utenfor bykjernen og innenfor ringveien.

Universitetsby

Lund ligger i Sør-Sverige, rundt 20 km nordøst for Malmö. Byen har om lag 110 000 innbyggere, og er Lund et regionalt senter for høyteknologiske bransjer som Sony Ericsson, Ericsson Mobile Platforms og andre telekombedrifter.

Ideons vitenskapspark er også et velkjent nav for høyteknologisk virksomhet. Andre bedrifter med hovedkontor i Lund er for eksempel Tetra Pak og Astra Zeneca.

To av Sveriges mest anerkjente universitet ligger også i Lund: Lunds universitet og Lunds tekniske høyskole.

IKEAs hovedkontor

Helsingborg ligger cirka 50 km nord/nordvest for Malmö, på den svenske vestkysten midt imot Danmarks nordøstre spiss.

Byen har rundt 128 000 innbyggere, og er nummer åtte på listen over tettsteder i Sverige. Foruten IKEAs globale hovedkontor, har også andra bedrifter som for eksempel Nicorettes produksjonsanlegg og Ramlösa mineralvann, enten hovedkontor eller viktige avdelinger i byen. Helsingborg har også et stort havneområde.

Powered by Labrador CMS