ProWein logo
ProWein logo

3100 utstillere til ProWein

Mens vin- og spritsektoren ser fornøyd tilbake på de de gode resultatene fra ProWein 2009, er forberedelsene til ProWein 2010 allerede godt i gang. Og det er høye håp om nok et bra år for bransjens fremste internasjonal messe i Düsseldorf fra 21. til 23. mars 2010. Mer enn 3100 utstillere fra 40 nasjoner og mer enn 35 000 besøkende er forventet til messen.

Publisert

ProWein 2009 var den eneste begivenheten internasjonalt som kunne vise til en signifikant økning av besøkende med positive tilbakemeldinger over hele linjen. Med disse resultatene har ProWein styrket sin ledende posisjon, uttaler Wilhelm Niedergöker, administrerende direktør for Messe Düsseldorf.

3000 utstillere

Alle relevante vindyrkingsnasjoner vil være representert i Düsseldorf fra 21. til 23. mars. På den kommende ProWein er mer enn 3100 utstillere fra 40 nasjoner forventet.

For første gang, vil de fem vindyrkende regionene Argentina, California, Chile, New Zealand og Sør-Afrika stille ut samlet under banneret New World Wine Alliance. Den nyetablerte alliansen planlegger å organisere seminarer, arbeidsgrupper og vinsmakingssesjoner på ProWein, og å presentere kjente vindyrkere.

Spritspesialiteter vil komplimentere

omfattende vinvariasjon

Spritsegmentet vil også være godt representert igjen i 2010, med søkelys på utvalgte spekter av dominerende mindre destillerier med ekstraordinær sprit og spesialiteter.

Dette gir spesialistforhandlere og profesjonelle på gjestfrihet nyttige ideer for å utvide utvalget sitt.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Men ProWein 2010 har mer på lager: For eksempel smakssonen med omtrent 1000 internasjonale vintyper, dekker temaer med nåværende relevans, det varierte spesialdelikatesse-showet Wines Best Friends, utallige smakssesjoner og kveldsbegivenheter.

Eliten fra handel og teknologi

ProWein vil foregå i Düsseldorf fra 21. til 23. mars 2010 og vil bli etterfulgt, fra 24. til 28. mars 2010, av Intervitis Interfructa, verdens ledende teknologibegivenhet for vin, frukt og juice i Stuttgart.

For internasjonale vinprodusenter betyr dette at i løpet av bare en uke kan de benytte ProWein som den ypperste plattformen for å markedsføre sin vin, og så samle informasjon på det beste av produksjon av sine produkter på Intervitis Interfructa, heter det i en pressemelding.

Spesialutstilling: Organisk og økologisk vin

Organisk og økologisk vin fortsetter sin oppadgående trend rundt i de ulike distribusjonskanalene. Det tyske magasinet for vinindustrien Weinwirtschaft from Meininger Publishers vil tilføye en ny dimensjon til vinsmakingssonen, ved å presentere vin fra sitt organiske utvalg.

Vinsmaking

Den sentrale vinsmakingssonen vil være det mest fremstående landemerket på ProWein. Den vil bli satt opp i samarbeid med det berømte forlaget Meininger Verlag, og er helt unik i alle sine dimensjoner.

År etter år er rundt 1000 internasjonale viner tilgjengelig for allmenn vinsmaking.

Ingen andre steder har besøkende mulighet til å studere et så stort utvalg av vin og finne ut flere detaljer i fritiden sin. Hvert år får rundt 80 prosent av ProWeins besøkende verdifull orientering i vinsmakingssonen.

Du finner mer informasjon på www.prowein.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS