Equiphotel Logo

EquipHotel med 50-årsjubileum

De nyeste hotelltrendene innenfor innredning, design og arkitektur presenteres når messen Equip’Hotel har 50-årsjubileum i november. Equip’Hotel pågår fra søndag 14. til torsdag 18. november på Paris Expo.

Publisert

Messen, som tilbyr et bredt spekter av produkter for hotell- og restaurantnæringen, samler 1500 utstillere på et 100 000 kvadratmeter stort utstillingsareale fordelt på fem haller.

Det multisektorielle produkttilbudet omfatter 17 forskjellige aktivitetsområder, som igjen er delt inn i fem hovedsektorer:

* Cook & Serve: Borddeking, drikkevarer, kaffemaskiner, kjøkkenutstyr, matvarer, engangsartikler, skilt og accessoirer.

* Imagine & Design: Innredning og ombygging, dekorasjon, belysning og møbler.

* Clean & Maintain: Vaskeri og hygiene.

* Welcome & Relax: Sengetøy, bekledning, badeværelser, fitness, velvære og spa.

* Manage & Connect: Hotellkjeder og teknologi.

Arrangementer

Equip’Hotel byr også på kulinariske demonstrasjoner, debatter, intervjuer, moteshow og mange andre spennende arrangementer, som for første gang kan oppleves på de tre følgende spesielle arrangementer:

* Experience Cuisine: Et utstillingsvindu for kjøkkensjefer og deres kreativitet med intervjuer og demonstrasjoner som illustrerer de største innovasjonene innenfor restaurant og catering.

* Experience Deco: Et idéforum, som viser de mest innovative konsepter og det beste innenfor design og teknologisk innovasjon.

* Experience Media: Møtestedet for samtlige aktører i hotell- og restaurantbransjen, hvor de mest aktuelle emner blir tatt opp og diskutert.

Les mer på messens hjemmeside www.equiphotel.com

Du kan også ta kontakt med messens representant i Norge her

Pressemelding

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS