Radisson Blu Logo
Radisson Blu Logo

Grand Travel Award: Radisson Blu beste internasjonale hotellkjede

Reiselivsbransjen kåret Radisson Blu til beste internasjonale hotellkjede under bransjens egen Grand Travel Award torsdag kveld. Kåringen er en av de mest prestisjetunge utmerkelsene i den norske reise- og turistnæringen.

Publisert

Kåringen forgår ved at en fagjury nominerer et antall bedrifter i ulike kategorier som flere hundre reisebyråansatte over hele landet deretter tildeler karakter på en skala fra én til seks.

– Det betyr ekstra mye for oss når vi vet at det er reiselivsbransjen selv som stemmer frem vinnerne. Vi er stolte mottagere av prisen, spesielt når vi vet det skjer med hard konkurranse fra andre dyktige hotellkjeder, sier en glad Christian Gartmann, Nordensjef i Rezidor Hotel Group.

Byråene viktig

Gartmann berømmer reisebyråene for et godt samarbeid i 2009 og gir dem og hotellenes egne ansatte mye av æren for at Radisson Blu vant.

- Samarbeidet vårt med byråene er svært bra, og interessen for å booke oss internasjonalt er stor. Vi tror det skyldes at vi prioriterer byråene, at våre ansatte holder høy standard i alle land og at vi stadig utvikler et bedre tilbud med attraktiv beliggenhet til fornuftige priser. Dette har reisebyråer over hele landet vært veldig dyktige til å formidle til sine kunder, sier Gartmann.

Flott arrangement

Nordensjefen setter stor pris på Grand Travel Award som han mener er et flott arrangement hvor man møter samarbeidspartnere, byråfolk og konkurrenter.

– Vi tenker kundepleie, business og beleggsprosent hver dag hele året. Da er Grand Travel Award en kjærkommen festaften hvor vi kan feire bransjen og møte kolleger, avslutter en fornøyd Gartmann.

Pressemelding fra The Rezidor Hotel Group

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS