Dunas Douradas Beach Club1

Norsk resort høster internasjonale priser

Norgeshistoriens største eiendomsinvestering i Portugal overrekkes fredag Bloomberg International Property Awards prestisjepriser for Beste Resort og Beste Interiørdesign i London.Dunas Douradas Beach Club i solfylte Algarve er AWilhelmsen-eide Linstows eiendomsprosjekt i Portugal. En milliard norske kroner er investert i ferieanlegget.

Publisert

Dounas Douradas Beach Club tilbyr både fellesskap og en rekke private lommer i et av Europas mest veldrevne ferieanlegg. Nå høster resorten internasjonale priser for utviklingen av sine løsninger.

Prisene som det norske feriestedet mottar henger høyt i både reiselivsbransjen og innen eiendomsutvikling. Det er Bloomberg Television som står bak utdelingen i samarbeid med blant annet britiske Daily Mail, Google UK, Interior Design Society og den internasjonale einedomsforvaltingsorganisasjonen FIABCI.

132 ferieleiligheter og åtte luksusvillaer

– Vi er i godt selskap med eiendomsutviklere både i bolig- og fritidsbolig segmentet, samt forretningsbygg som West Coast Villas, Sotheby`s International, Silverline Group, Walker Corporation og The Palmyra Resort and Spa, for å nevne noen, sier administrerende direktør Evy Ougendal ved Dunas Douradas Beach Club.

I fjor mottok Dunas Douradas Beach Club og administrerende direktør Evy Ougendal to priser under International Property Award. I år blir det flere.

Prisen for beste interiørdesign mottar 5-stjerners ferie- og leilighetskomplekset for innredning av restauranten og den åpne løsningen, mens Beste Resort er for gjennomføring og utvikling av feriestedet, som består av 132 ferieleiligheter og åtte luksusvillaer med tilhørende fasiliteter.

– Gjort noe riktig

– Det å ta hjem to priser fra denne prestisjefylte kåringen for andre år på rad er en fantastisk inspirasjon. Det er alltid med skrekkblandet fryd man tar fatt på et nytt prosjekt og det har vært en lang prosess. Det er først når man står midt i prosessen at du skjønner hvor mange detaljer som må stemme. Men med full tillit fra Styret I Linstow og AWilhelmsen og i godt samarbeid med lokale entreprenører, har vår visjon blitt til virkelighet og dette er jo en bekreftelse på at vi har gjort noe riktig, sier Ougendal.

Best i verden

Etter prisutdeling på Park Lane Royal Hotel, Mayfair i London fredag går vinnerne av prisene i Europa, Amerika, Afrika og Asia i videre i konkurranse om kategorien «verdens beste». Denne delen av International Property Awards vil deles ut 27. november på Royal Lancaster Hotel, Hyde Park.

Se mer på websiden www.ddbc.pt

Ntbinfo.no

Vil du ha GRATIS nyhetsbrev fra Horecanytt.no. Klikk her

"
Powered by Labrador CMS