Radisson Blu Espoo1
Radisson Blu Espoo1

Nytt Radisson Blu Hotel i Helsinki

Radisson Blu Hotel Espoo, som ligger vakkert til ved havet i den finske byen Espoo, åpner dørene etter en totalrenovering. Hotellets 209 gjesterom, alle fellesområder og den italienske restauranten Ranta har blitt oppgradert for 9,1 millioner euro, eller drøye 72 millioner norske kroner, for å skape en førsteklasses hotellopplevelse.

Publisert

Fra ett av rommene på det oppgraderte Radisson Blu-hotellet i Finland.

Gjennomgående miljømerking og personale som har kunnskap langt utover sine egne arbeidsoppgaver skaper stolthet på det nye hotellet.

– Vårt servicekonsept er skreddersydd for fritids- og forretningsreisende som setter pris på høy kvalitet når de bor på hotell, sier hotelldirektør Riitta Kilo stolt.

Nytt servicekonsept

Alle de 45 medarbeiderne på hotellet har lang erfaring og stor kunnskap om hotell- og reiselivsnæringen. På Radisson Blu Hotel Espoo er alle medarbeiderne ”multi-kvalifiserte”.

Radisson Blu Hotel Espoo, som ligger ved havet i den finske byen Espoo like ved Helsinki, har åpnet dørene etter totalrenovering.

Et helt nytt konsept gjør at alle kan fylle flere roller på hotellet. I tillegg til egen jobb løser de oppgaver på tvers av hotellets avdelinger. Stuepikene kan hjelpe til i frokostrushet, i resepsjonen får gjestene dagens tips fra restaurant Rantas og resepsjonisten kan gå over i baren og gi en hjelpende hånd om kvelden.

Yes I Can

- Over hele hotellet blir gjestene møtt med ”Yes, I can”-holdningen som alle Radisson Blu hoteller er kjent for. Vi viser omsorg og tar ansvar. Alle våre gjester skal føle at de blir tatt godt hånd om, og får god service til enhver tid. På samme måte tar vi ansvar for våre medarbeidere. Erfaring fra Radisson Blu Espoo skal bidra til at de kommer videre i sin yrkeskarriere, sier Kilo.

Miljøansvar og magiske senger

Fra restauranten på Radisson Blu Espoo i Finland.

Radisson Blu Hotel Espoo tar ikke bare ansvar for gjester og medarbeidere. Et helhetlig miljøansvar med Svanemerket som kvalitetsbevis er synlig over hele hotellet. Svanemerket viser at Radisson Blu har tatt et helhetsgrep i forhold til energiforbruk, avfallshåndtering, rengjøring, vannforbruk og kjemiske produkter.

Møbler og interiør i 209 rom og fellesarealer er også omhyggelig utvalgt utformet med tanke på bærekraftig utvikling.

På Radisson Blu Hotel Espoo betyr ansvarlighet også å gi gjestene 100 prosent tilfredshetsgaranti og en garantert god natts søvn i en ”Magic Dreams-seng”. Sengen, som er spesialdesignet for Radisson Blu hotellene i Finland, har en satengovertrukket madrass som formes etter kroppen.

Fakta Radisson Blu Hotel, Espoo

Bare 9 km fra Helsinki

209 rom

2 konferanserom, 25 gjester per rom

Bygget 1970

Gratis parkering

Badstue og svømmebasseng i toppetasjen og en terrasse med utsikt over havet

Italiensk restaurant Ranta med plass til 1200 gjester

Sommerterrasse med 50 sitteplasser

Les mer på www.radissonblu.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS