park-inn-building-wide.jpg

Park Inn Oslo Airport på vingene

Park Inn Oslo Airport åpnet i går, 278 skritt fra terminalbygningen.

Publisert

Park Inn Oslo Airport åpnet torsdag 2. september 2010. (Foto: Rezidor)

Gårsdagens åpning av Park Inn Oslo Airport gir hotellkjeden Rezidor Hotel Group det femte operative hotellet under Park Inn merket i Norge. Hotellet er nummer 102 i rekken på verdensbasis. Rezidor Hotel Group har allerede Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen.

”Yes I can”

– Det nye hotellet vårt skal være effektivt og komfortabelt, men først og fremst preget av imponerende personlig service der medarbeiderne våre vil ha en ”Yes I can” innstilling.Med 300 rom, hvorav 30 er tilrettelagt for funksjonshemmede, 46 møterom og det spennende restaurantkonseptet RBG Bar & Grill ønsker vi både forretnings- og feriereisende velkommen, sier en stolt hotelldirektør Per R. Svendsen.

Fargerikt hotell

Park Inn Oslo Airport har spennende arkitektur, og interiøret er moderne med utstrakt bruk av fargeelementer for å skape en imøtekommende og komfortabel atmosfære. Utover bekvemmelige gjesterom, har hotellet også satset stort på å kunne tilfredsstille konferansemarkedet.

Park Inn Oslo Airport tilbyr konferansefasiliteter for opptil 250 kurs- og konferansegjester og har fleksible lokaler hvor man kan arrangere ulike events og selskaper.

Spis godt

Park Inn Oslo Airport huser også restauranten RBG Bar & Grill. Med tanke på å tilfredsstille ”alle” til en fornuftig pris, er menyen sammensatt av enkle og næringsrike godbiter. Gjestene kan la seg lokke av førsteklasses entrecôte, signaturretter fra grillen samt lette og lekre retter av pasta eller kylling. Nyt også atmosfæren i tilstøtende bar som er spenstig tilrettelagt for å la timene forsvinne i hyggelig selskap.

Marked med 19 millioner

– Stadig flere landsdekkende og nordiske virksomheter bruker flyplassen som arena for å samles. Da har vi et effektivt og konkurransedyktig tilbud, sier Svendsen, som mener den forventede veksten på flyplassen vil gi fortsatt økt etterspørsel fra ulike markeder. Per i dag er gjennomstrømmingen av passasjerer bortimot 19 millioner i året.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS