Sara-Arnesson

Rekordmange besøkende på Fastfood & Café

Fagmessen easyFairs FASTFOOD & CAFÉ ble arrangert for andre gang i Norge i år, og for både besøkende og utstillere på Exporama Senteret på Hellerudsletta ble arrangementet en suksess. 2749 fagpersoner fra fastfood- og kafébransjen besøkte messen.

Publisert

– Vi fikk meget god respons både fra utstillere og besøkende. Det er morsomt at easyFairs FASTFOOD & CAFÉ allerede kan betraktes som en etablert møteplass for denne bransjen i Norge, sier Sara Arnesson, prosjektleder i easyFairs.

De inngikk forretningsavtaler, utvekslet inspirasjon og lyttet til interessante og høyaktuelle foredragsholdere. Utstillerne var mer fornøyd enn noensinne, og kunne konstatere at det er et stort behov for en slik møteplass og at den fungerer som en meget god plattform for å skape nye kontakter og nye forretningsavtaler, heter det i en pressemelding.

– Vi fikk meget god respons både fra utstillere og besøkende. Det er morsomt at easyFairs FASTFOOD & CAFÉ allerede kan betraktes som en etablert møteplass for denne bransjen i Norge, sier Sara Arnesson, prosjektleder i easyFairs.

Slo alle rekorder

Da easyFairs FASTFOOD & CAFÉ ble avsluttet sist onsdag, kunne arrangøren, easyFairs, konstatere at kafé- og fastfoodmessen var velkommen tilbake til Norge etter et opphold på nesten tre år.

Antall besøkende slo alle rekorder, og utstillerne var meget fornøyde da det ble foretatt flere forretningsavtaler på messegulvet.

Mange deltok på seminarer og aktiviteter

Totalt deltok over 500 personer på messens aktiviteter og seminarer. En av messens høydepunkter, og som lokket ekstra mange tilhørere, var Reitan Servicehandels markedssjef, Cathrine Stange, som snakket om "Muligheter og utfordringer i et spennende marked".

Et annet populært innslag var da de besøkende ble tilbudt smaksprøver på vinner-minihamburgeren som Gourmetkokkene vant NM i grilling 2009 med. Et fargesprakende baristashow med eksklusive kaffedrikker og perfekt kaffe latte, var også en publikumsfavoritt.

Restaurantexpo neste gang

Messen kommer tilbake, og parallelt arrangeres easyFairs Restaurantexpo.

Selv før messen ble avsluttet, hadde flere utstillere booket plass til neste gang messen arrangeres på Exporama Senteret, 6.–7. mars 2012.

– easyFairs FASTFOOD & CAFÉ er den eneste messen av sitt slag i Norden. Blant utstillerne har vi med oss flere av bransjens største leverandører som viser frem sine nyheter. Vi ser frem til å videreutvikle denne messen til 2012, og håper da selvsagt på en enda større og bedre messe. En nyhet er at easyFairs RESTAURANTEXPO vil bli arrangert parallelt, og dette skaper synergier mellom disse to meget nærliggende bransjene som vi håper vil skape en enda mer komplett møteplass, sier Sara Arnesson.

Rom for flere utstillere

Konseptet rommer flere utstillere, så vel større leverandører som den mindre småskalaprodusenten, og aktører innen restaurant-, catering- og vinbransjen vil få en invitasjon til å besøke messen.

- Da vil vi også fylle programmet med ekstra mange foredragsholdere, konkurranser og aktiviteter, og på den måten skape en enda mer komplett møteplass fylt av inspirasjon, trender og knytting av kontakter, sier Arnesson videre.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS